*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Πρωτες επιλογες!  (Αναγνώστηκε 68354 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ 16.01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 16.01
    • Προφίλ
Απ: Πρωτες επιλογες!
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 20, 2012, 01:44:30 pm »
marylin μπορείς να μπεις και στο e-aitisi. Υπάρχουν οι πίνακες των αναπληρωτών, βέβαια θα δεις την περσινή σου σειρά. Όλοι περιμένουμε να τελειώσουν οι αιτήσεις για να βγουν οι ανανεωμένοι πίανακες και να δούμε την φετινή μας σειρά.

Ωραια τα λετε αλλα να γραφετε και τη σειρα σας... Φετος ολοι Κρητη παιδια

κρύβε λόγια... :-X
Avanti: Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...
Και~  Do fa fa fa,
Sol fa sol fa mi do si mi mi mi, do si do si sol si do,
Do fa fa fa (do si) sol fa sol fa mi do mi...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:34:39 »

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 20, 2012, 02:23:35 pm »
marylin μπορείς να μπεις και στο e-aitisi. Υπάρχουν οι πίνακες των αναπληρωτών, βέβαια θα δεις την περσινή σου σειρά. Όλοι περιμένουμε να τελειώσουν οι αιτήσεις για να βγουν οι ανανεωμένοι πίανακες και να δούμε την φετινή μας σειρά.

Ωραια τα λετε αλλα να γραφετε και τη σειρα σας... Φετος ολοι Κρητη παιδια

Συγγνώμη δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να γράψω τη δική μου σειρά. Η κοπέλα ρώτησε που μπορεί να δει τη δική της σειρά και της απάντησα.   

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 20, 2012, 05:56:53 pm »
       Καλησπέρα!Εγώ πάλι με σειρά 1236, φέτος για πρώτη φορά δήλωσα μόνο 5 περιοχές(Α ,

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 20, 2012, 07:33:02 pm »
Κι εγώ 10 περιοχές μόνο φέτος, όλες Μακεδονία, οπότε από του χρόνου και βλέπουμε!... Ούτως ή άλλως φέτος η σειρά μου θα είναι μεταξύ 1700-1800 κι ακόμα κι αν ανοίξουν θέσεις Μακεδονία, θα είμαι πολύ πίσω...

Έβαλα όμως το κουτάκι για πρόσθετη διδακτική στήριξη και τώρα φοβάμαι μήπως έκανα βλακεία. Δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται, υπάρχει περίπτωση να μην έχω πλήρες ωράριο έτσι; Η παροχή πρόσθετης διδακτικής στήριξης διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος ή μόνο κάποιες ώρες; Υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί από κάποιον στην π.δ.σ. να βοηθήσει το μαθητή και στο σπίτι; Τι παίζει ακριβώς, ξέρει κανείς; Και γενικά το βάζετε το κουτάκι της π.δ.σ. ή το αποφεύγετε;
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:34:39 »

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 20, 2012, 08:22:09 pm »
ποιο ειναι το κουτακι της προσθετης βπε παιδια;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 24, 2012, 08:58:12 am από newseditor »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 20, 2012, 08:23:52 pm »

Είναι το κουτάκι νούμερο επτά! :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 24, 2012, 08:57:54 am από newseditor »
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος marsak72

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 20, 2012, 08:58:28 pm »
Το  κουτακι νουμερο7 ειναι παραλληλη στηριξη μαθητων με αναπηρια.Κανω λαθος ; :-\

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 20, 2012, 09:49:34 pm »
Schnittke είσαι νηπιαγωγός έτσι; Αν είσαι νηπιαγωγός δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν την παράλληλη στήριξη γιατί παίρνουν μόνο ΠΕ60.50 (σεμινάριο ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή), και, ναι, είναι πλήρους ωραρίου. Πάντως αν δήλωσες μόνο βόρεια Ελλάδα με τη σειρά που έχεις δε νομίζω ότι θα έχεις πολλές πιθανότητες να σε καλέσουν φέτος. Λόγω των διπλών αποσπάσεων φέτος πριν ανοίξουν τα σχολεία, θα ανοίξουν λιγότερες θέσεις από πέρυσι.
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 20, 2012, 10:14:45 pm »
Το  κουτακι νουμερο7 ειναι παραλληλη στηριξη μαθητων με αναπηρια.Κανω λαθος ; :-\

Ναι, αυτό εννοούσα, λάθος διατύπωση, σόρι!  :-[

Schnittke είσαι νηπιαγωγός έτσι; Αν είσαι νηπιαγωγός δεν υπάρχει περίπτωση να σε καλέσουν την παράλληλη στήριξη γιατί παίρνουν μόνο ΠΕ60.50 (σεμινάριο ή μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή), και, ναι, είναι πλήρους ωραρίου. Πάντως αν δήλωσες μόνο βόρεια Ελλάδα με τη σειρά που έχεις δε νομίζω ότι θα έχεις πολλές πιθανότητες να σε καλέσουν φέτος. Λόγω των διπλών αποσπάσεων φέτος πριν ανοίξουν τα σχολεία, θα ανοίξουν λιγότερες θέσεις από πέρυσι.

Ναι, νηπιαγωγός είμαι! Σίγουρα όμως λέμε για το ίδιο κουτάκι; Γιατί στο κουτάκι 7 λέει το εξής:
Παράθεση
Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04).
... και γι' αυτό εκ των υστέρων αναρωτήθηκα αν έκανα καλά, γιατί προφανώς είναι διαφορετικό από το κουτάκι 5 που λέει:
Παράθεση
Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. Α/θμιας Εκπ/σης σε περίπτωση εξάντλησης των πινάκων Σ.Μ.Ε.Α.Ε..

Ομολογουμένως απέχω απ' το... σπορ αρκετά γιατί όντως δύσκολα να με πάρουν και φέτος και γενικότερα, οπότε έχω χάσει λίγο την μπάλα...

ΥΓ: Ό,τι στοίχημα πως του χρόνου στις αιτήσεις θα έχει και κουτάκια και κουρτινούλες για να διαλέξουμε!... :-P

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 21, 2012, 01:04:31 pm »
Το κουτάκι 7 είναι για την παράλληλη στήριξη μέσα στην γενική τάξη, δίπλα στο παιδί. Το Σ.Μ.Ε.Α.Ε. είναι σε ειδικό νηπιαγωγείο. Αλλά για να σε καλέσουν πρέπει να εξαντληθούν οι πίνακες της ειδικής (που δεν εξαντλούνται). Εξαντλούνται όμως στους δασκάλους, γι' αυτό και παίρνουν δασκάλους γενικής στην παράλληλη στήριξη, αλλά και στα ειδικά σχολεία.
Πάντως με θέση γύρω στο 1800 έχεις πολλές πιθανότητες να σε καλέσουν στη νότια Ελλάδα, αλλά στη βόρεια ελάχιστες.
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 21, 2012, 03:02:25 pm »

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Demetroula!  :) Την αίτηση την έχω ήδη συμπληρώσει και Δευτέρα θα την καταθέσω. Το κουτάκι δε θα το βάλω, θα το ψάξω όμως λίγο καλύτερα αύριο να δω μήπως μπορώ να προσθέσω ίσως κάποιες περιοχές σε Πελοπόννησο και Κρήτη, θα ψάξω γνωστούς κ.λπ, που ενδεχομένως να μπορούν να με βοηθήσουν κ.λπ. Εξάλλου η θέση μου είναι τέτοια που δύσκολα θα με καλέσουν ακόμα κι έτσι, κι αν με καλέσουν, θα είναι για 2-3 μήνες μόνο, οπότε χωρίς παιδιά-σκυλιά-υποχρεώσεις ίσως και να τα βγάλω πέρα... Πάντως κουτάκι "πάω παντού" ούτε γι' αστεία!...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 24, 2012, 08:56:27 am από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος marylin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 21, 2012, 08:22:20 pm »

Εγω παντως σας ευχαριστω πολυ, οσοι μου απαντησατε!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 24, 2012, 08:56:09 am από newseditor »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 24, 2012, 02:22:14 am »

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 24, 2012, 02:28:34 am »
όπως και πέρυσι. Καβάλα, Ροδόπη και Ξάνθη πρώτες και όχι άλλες επιλογές  και ο Θεός βοηθός!!!! τι να πω :D

Αν δούλεψες πέρυσι, τότε έχεις καλή σειρά...γιατί γνωρίζω φίλη κοντά στο 1100, που δήλωσε μόνο Ροδόπη και Ξάνθη και τελικά δεν καλέστηκε καθόλου...
Ξάνθη 16 αναπληρωτές, Ροδόπη 30 και Α' Καβάλας 20 πέρυσι

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182627
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 644
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144