0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος μπορούμε να δηλώσουμε τα Μειονοτικά Σχολεία (ΠΕ60); Μέχρι Πέρσι δ γινόταν.
Παράθεση από: sophia_pap στις Ιουλίου 18, 2012, 09:30:03 pmόπως και πέρυσι. Καβάλα, Ροδόπη και Ξάνθη πρώτες και όχι άλλες επιλογές και ο Θεός βοηθός!!!! τι να πω Αν δούλεψες πέρυσι, τότε έχεις καλή σειρά...γιατί γνωρίζω φίλη κοντά στο 1100, που δήλωσε μόνο Ροδόπη και Ξάνθη και τελικά δεν καλέστηκε καθόλου...Ξάνθη 16 αναπληρωτές, Ροδόπη 30 και Α' Καβάλας 20 πέρυσι
όπως και πέρυσι. Καβάλα, Ροδόπη και Ξάνθη πρώτες και όχι άλλες επιλογές και ο Θεός βοηθός!!!! τι να πω
sophia_pap πως σου φανηκε η ροδοπη?για πες εντυπωσεις γιατι την εχω δευτερη επιλογη και μπορει να με παρουν.υ.γ. σορυ που βγαινω λιγο εκτος θεματος αλλα δεν θελω να ανοιξω αλλο θεμα και να πιανω τζαμπα χωρο [/quote) οι εντυπώσεις μου από Ροδόπη είναι άριστες!!!!!2η χρονιά δούλεψα εκεί!! πολύ καλοί άνθρωποι, φιλόξενοι και ....χαμογελαστοί!!!! αλλά και στα γραφεία σε εξυπηρετούν πολύ καλά!!! vickym την πρώτη χρονιά δεν είχα κανένα μουσουλμανάκι. πέρυσι είχα 2 αλλά μιλούσαν άπταιστα τα ελληνικά, όπότε δεν αντιμετώπισα κάποια "δυσκολία".
Μηπως ξερετε ποσα κενα θα υπαρχουν για ΠΕ60 στην Ευβοια φετος?
Εύχομαι να σε καλέσουν και φέτος και μάλιστα από την Α' φάση. Τελικά, όμως, είναι νομοί που έχουν ζήτηση...μου έκανε εντύπωση για τη φίλη μου, με μια σχετικά καλή σειρά που έμεινε απ' έξω. Πρόκειται και για τις δικές μου πρώτες επιλογές (Ξάνθη-Καβάλα-Ροδόπη), αλλά με τη σειρά μου (κοντά 1800+) θα δουλέψει και πάλι το κουτάκι!!!