0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους ! Μια ερωτηση βρε παιδια : με μοναδικη επιλογη γ Αθηνας και σειρα 900+ λετε να εχω πιθσνοτητες να με παρουν φετος ; Ευχαριστω....
Ελπιζω να εχεις δικαιο , Demetroula ,γιατι ετσι ελεγα και περσι και βρεθηκα Αργολιδα. Γι αυτο φετος εβαλα μονο γ Αθηνας να μαι κοντα στο σπιτι μου . Ευχαριστω......
Εγώ παιδιά με περσινή θέση 1900+ ανέβηκα 43 θέσεις.Ελάτε τώρα να στοιχηματίσουμε λίγο! Δεδομένου ότι τα οργανικά κενά στην ΠΕ είναι κατά Μπράτη 3800 λόγω των μειωμένων διορισμών τα τελευταία 2 χρόνια, πόσα Νηπιαγωγεία λέτε να καταργήσει/ συγχωνεύσει/ υποβαθμίσει φέτος ο Αρβανιτόπουλος με τις πιστώσεις για 16.500 αναπληρωτές συνολικά για ΠΕ και ΔΕ;(Δε θέλω να γίνομαι Κασσάνδρα, αλλά δε βλέπω τα κουκιά να φτάνουν, ιδίως αν 1 στους 4 αναπληρωτές φέτος μπει μέσω ΕΣΠΑ.)
Προτείνω να κάνουμε προβλέψεις όχι για τις συγχωνεύσεις νηπιαγωγείων, αλλά για το πότε θα βγει η α φάση αναπληρωτών και ΚΥΡΙΩΣ για το πόσους θα πάρουν, δεδομένου των συνθηκών. (θα είναι και φέτος πάνω από 1000 με την πρώτη φουρνιά;)