0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα...Για δείτε ένα ενδιαφέρον νέο...Φέτος όσοι κληθούν στην ειδική αγωγή διαγράφονται απο τους πίνακες γενικής παιδείας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η θέση αρκετών εκπαιδευτικών γενικής παιδείας με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες πιθανότητες πρόσληψης για τη
Οπότε μόλις βγει η φάση αρχίζουμε και αφαιρούμε άτομα..Και είναι πολλοί αυτοί που πηγαίνουν παράλληλη στήριξη..Σχεδόν η μισή σχολή μου πήγε φέτος και όλοι το ξαναβάλανε αυτό το κουτάκι..
Καλή σας μέρα! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω αλλά μπορεί να σας φανεί και ανέκδοτο..! Με σειρά 3082 στον μηδενικής έχω καμία ελπίδα για φέτος; Όχι τίποτα άλλο, γιατί είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο μου στο "σερβιτοριλίκι" και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να κάτσω καιρό για να μου κάνουν πρόσληψη.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:29:55 amΟπότε μόλις βγει η φάση αρχίζουμε και αφαιρούμε άτομα..Και είναι πολλοί αυτοί που πηγαίνουν παράλληλη στήριξη..Σχεδόν η μισή σχολή μου πήγε φέτος και όλοι το ξαναβάλανε αυτό το κουτάκι..εγω ετσι οπως τα ειδα πανω κατω μεχρι το 720 με προυπηρεσια εμαι κοντα στο 70-80, εσυ?
Παράθεση από: VickyMag στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:38:44 amΚαλή σας μέρα! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω αλλά μπορεί να σας φανεί και ανέκδοτο..! Με σειρά 3082 στον μηδενικής έχω καμία ελπίδα για φέτος; Όχι τίποτα άλλο, γιατί είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο μου στο "σερβιτοριλίκι" και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να κάτσω καιρό για να μου κάνουν πρόσληψη.καλως την και σιδεροκεφαλη κατ΄αρχην, ολα ειναι πιθανα περυσι πηρε και παιδια που πηραν πτυχιο το πασχα, εγω θα περιμενω την συνεντευξη τυπου της δοε την δευτερα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για τα κενα (που ειναι πολλα), καλη επιτυχια σου ευχομαι
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:33:12 amΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:29:55 amΟπότε μόλις βγει η φάση αρχίζουμε και αφαιρούμε άτομα..Και είναι πολλοί αυτοί που πηγαίνουν παράλληλη στήριξη..Σχεδόν η μισή σχολή μου πήγε φέτος και όλοι το ξαναβάλανε αυτό το κουτάκι..εγω ετσι οπως τα ειδα πανω κατω μεχρι το 720 με προυπηρεσια εμαι κοντα στο 70-80, εσυ?Τι εννοείς ?70 σειρά είσαι?Σε ποιο πίνακα?Εγώ είμαι στον μηδενικής 477(μετά την ανανέωση)..πριν την ανανεωση ποια ηταν η θεση σου?εγω εχω θεση 712 στον πινακα με προυπηρεσια, τωρα οι συναδελφοι που τους καλεσαν δεν εχουν βγει απο τον πινακα, τα ονοματα τους ειναι εκει, μη με ρωτας γιατι δεν ξερω ετσι ειναι το συστημα. Απλα εγω εκανα τους υπολογισμους ποσοι εφυγαν κπριν απο μενα στην α φαση και τωρα ειμαι στην θεση κοντα στο 75+ -