0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλήσπερα παιδιά απο οτι είδα στην ενημερωτική σελίδα του καψαλάκη στο facebook σε ερώτηση που του τέθηκε απάντησε οτι είναι χλωμό να πάρει β φάση παραπάνω απο 1000. Εγω είμαι θέση 272 στον πίνακα μηδενικής. Πάντως και μπράτης και καψαλάκης λένε για γύρω στις 25 μέχρι και τέλη σεπτεμβρίου η β φάση. Αν είναι να μην πάρει παραπάνω απο 1000 τώρα ζήτω που καήκαμε!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 07:33:23 pmκαλήσπερα παιδιά απο οτι είδα στην ενημερωτική σελίδα του καψαλάκη στο facebook σε ερώτηση που του τέθηκε απάντησε οτι είναι χλωμό να πάρει β φάση παραπάνω απο 1000. Εγω είμαι θέση 272 στον πίνακα μηδενικής. Πάντως και μπράτης και καψαλάκης λένε για γύρω στις 25 μέχρι και τέλη σεπτεμβρίου η β φάση. Αν είναι να μην πάρει παραπάνω απο 1000 τώρα ζήτω που καήκαμε! Για ΠΕ 70 μιλάει ή νηπιαγωγούς?Αυτοί δεν έλεγαν ότι η β φάση θα ναι μεγαλύτερη για τους δασκάλους?Θα μας τρελάνουν?
ειναι βεβαιο οτι η δοε πιεζει ωστε να μην γινυον προσληψεις αναπληρωτων μεχρι να ολοκληρωθουν οι αποσπασεις, το σωστο ειναι να τοποθετηθουν οι συναδελφοι με χρονια προυπηρεσιας και με τοσες υποχρεωσεις, πριν απο εμας αλλα κι εμεις εργαζομενοι ειμαστε και δεν θα χρεωθουμε την ανοργανωσιά του υπουργειου ελεος
Θα επρεπε να εχει παει εδω και καιρο και για προηγουμενα ετσι δεν ειναι...;Καλημερα κυριε Ζαχαρια..Αααα και μιια που σας πετυχα μεσα ας κανω την πρωτη χαζη ερωτηση της ημερας..Η προσωπικη σας αποψη ειναι οτι θα ξεπερασει τους 1000 η β φαση των δασκαλων;;;14 ώρες πριν · Μου αρέσει!Ζαχαρίας Καψαλάκης Ενημέρωση Γιώργο, χλωμό το βλέπω...7 ώρες πριν · Μου αρέσει!