0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:44:17 pm432 στον μηδενικής...Πέρισυ δούλευα απο 27 Σεπτέμβρη...Φέτος δύσκολο...Δεν θέλω να απελπίζομαι...Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα γιατί είναι κρίμα για όλους μας αυτό που γίνεται...Εγώ 40 πιο κάτω από σένα..Πιστεύω αν φύγουν αρκετοί παράλληλα να μας πάρει..Κρεμόμαστε από τη φάση ειδικής αγωγής
432 στον μηδενικής...Πέρισυ δούλευα απο 27 Σεπτέμβρη...Φέτος δύσκολο...Δεν θέλω να απελπίζομαι...Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα γιατί είναι κρίμα για όλους μας αυτό που γίνεται...
με πλημμυρισαν τυφλες ελπιδες θα αρχισουμε να τραγουδαμε.. συγγνωμη αλλα ειναι τραγικο .. μακαρι να ειναι αρκετοι της ειδικης κτλ να αρχισουμε να ελπιζουμε και παλι
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:44:17 pm432 στον μηδενικής...Πέρισυ δούλευα απο 27 Σεπτέμβρη...Φέτος δύσκολο...Δεν θέλω να απελπίζομαι...Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα γιατί είναι κρίμα για όλους μας αυτό που γίνεται...Μην ακούω τέτοιες θέσεις στον μηδενικής, εδώ λέμε εγώ είμαι 1871 και πάλι ελπίζω, και απογοητευτήκατε εσείς? Πάτε καλά?Εσείς μία ακόμη μεγαλούτσικη φάση να γίνει είστε μέσα, μην ακούω κουφά...
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:49:18 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:44:17 pm432 στον μηδενικής...Πέρισυ δούλευα απο 27 Σεπτέμβρη...Φέτος δύσκολο...Δεν θέλω να απελπίζομαι...Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα γιατί είναι κρίμα για όλους μας αυτό που γίνεται...Μην ακούω τέτοιες θέσεις στον μηδενικής, εδώ λέμε εγώ είμαι 1871 και πάλι ελπίζω, και απογοητευτήκατε εσείς? Πάτε καλά?Εσείς μία ακόμη μεγαλούτσικη φάση να γίνει είστε μέσα, μην ακούω κουφά... Απελπίζομαι γιατί πέρισυ είχα βάλει όλη την επικράτεια και παράλληλη στήριξη...Δεν άφησα κουτάκι για κουτάκι που να μην συμπληρώσω...Φέτς μόνο Αττική έβαλα...
μα αυτοι απο οπου μπορουν να κοψουν θα κοψουν νομιζω πως επειδη πηρε τοσες πιστωσεις δεν σημαινει οτι θα τις εξαντλησει κιολας...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:52:49 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:49:18 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:44:17 pm432 στον μηδενικής...Πέρισυ δούλευα απο 27 Σεπτέμβρη...Φέτος δύσκολο...Δεν θέλω να απελπίζομαι...Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα γιατί είναι κρίμα για όλους μας αυτό που γίνεται...Μην ακούω τέτοιες θέσεις στον μηδενικής, εδώ λέμε εγώ είμαι 1871 και πάλι ελπίζω, και απογοητευτήκατε εσείς? Πάτε καλά?Εσείς μία ακόμη μεγαλούτσικη φάση να γίνει είστε μέσα, μην ακούω κουφά... Απελπίζομαι γιατί πέρισυ είχα βάλει όλη την επικράτεια και παράλληλη στήριξη...Δεν άφησα κουτάκι για κουτάκι που να μην συμπληρώσω...Φέτς μόνο Αττική έβαλα...Α, σόρι αυτό δεν το ήξερα.