0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καμια ενημερωση απο facebook?
θα μπω να δω ακομα δεν ειχα μπει και θα στειλω οτι νεοτερο δω!
Α! Τώρα το είδα αυτό! Από τον Καψαλάκη!''Με τα κενά στην εκπαίδευση δεν τελειώνουμε ποτέ. Τα κενά που έδωσε η ΔΟΕ ήταν πέρα για πέρα σωστά. Όμως δεν ήταν στην ώρα τους. Έπρεπε πρώτα να τοποθετηθούν όσοι ήταν στη διάθεση, να έλθουν οι νέοι πίνακες εγγραφέντων (από την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι στις Δ/νσεις Εκπ/σης) και μετά να βγουν τα πραγματικά κενά. Πρόταση: Να γίνει νέα απογραφή κενών μετά τη β΄ φάση…"[/q?? τι θελει να πει ο ποιητης?
για τις αποσπασεις, αυτο που λεγαμε και πριν, θα γινει και η β φαση αποσπασεων, και μετα θα ξερουμε που ειναι τα κενα και που θα πανε οι αναπληρωτεες
Γεια σας! Δεν έχω καταλάβει αν οι προσλήψεις παράλληλης στήριξης γίνονται μόνο από το ΠΕ70 ή και από τον πίνακα ειδικής.Αν μπορεί κάποιος να διαφωτίσει
Α οκ! κ εγώ το έχω δηλώσει αλλά με σειρα 3000 κάτι στον μηδενικής.... Γ αυτό μην απελπίζεστε!! Υπάρχουν και χειρότερα
χαχα!! :Dσωστά! Εμείς αναστασία έχουμε πολύ δρόμο μέχρι να μας πάρουν!! εσείς οι υπόλοιπες κορίτσια μην απελπίζεστε! αφού κάθε χρόνο τα ίδια λένε!