0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτον και κυριότερον δε νομίζω να τους παίρνουμε τη μπουκιά απο το στόμα, αλλά ακόμη κι αν γίνει κι αυτό φταίμε εμείς που μας δίνουν δουλειά και την δεχόμαστε, ή το σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί και λειτουργεί? Κι αν όντως δεν επαρκουν οι ειδικοί, είναι καλύτερο για τα παιδάκια να τα αφήνουμε στη μοίρα τους μέσα σε μία τάξη με άλλους 20 ή να βάλουμε δίπλα μία δασκάλα που δεν εξειδικεύθηκε αλλά έχει όρεξη για δουλειά? Σας πληροφορώ οτι γνωρίζω 3 δασκάλες που πήγαν πέρυσι παράλληλη και φέτος οι γονείς των τριών αυτών παιδιών δεν ξέρουν πού να απευθυνθούν για να έχουν και φέτος τις ίδιες...
Ιδίως εμάς τους δασκάλους μας έχει πολύς κόσμος άχτι γιατί πολύ απλά...διοριζόμασταν (δώστε βάση στον παρελθόντα χρόνο...) εύκολα. Να αισθανόμαστε και άσχημα δηλαδή...
:)καλημερα, ξεκιναμε με νεα, σημερα βγαινουν της ειδικης (ειναι πιθανο να παρει ταυτοχρονα και απο μας και απο τους δικους τους πινακες), την παρασκευη βγαινει η παραλληλη καλη επιτυχια σε ολους οσους ενδιαφερονται για αυτες τις θεσεις, αν και εγω εχω τις αντιρησεις μου, καθενας στηνν ειδικοτητα του , με παιδια εχουμε να κανουμε, ποσο μαλλον οταν αυτα αντιμετωπιζουν συγκεκριμενα προβληματα.και στους συναδελφους που κανουν λογο για τα μαθηματα που καναμε στο πτδε, εχω να πω πως και εγω περασα με επιτυχια τα μαθηματα της ψυχολογιας, αλλα δεν νιωθω ψυχολογος, το ιδιο νομιζω πως συμβαινει και με την ειδικη.