0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:28:20 pmΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕς ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 290 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΓΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ. ΄Πλάκα κάνεις...Εγώ είμαι 433 στον μηδενικής και έβαλα κ γω μόνο Αττική, Πειραια και Εύβοια...Κλάψε με μάνα κλάψε με... Ελπίζω να διαψευστεί ο Καψαλάκης...Λενάκι και τα 3 μέρη που βαλες βγάζουν πολλά κενά..Μπορεί να μην έχει τώρα στη β και να σε πάρουν γ..Εντάξει..Το θέμα είναι να μας πάρουν..Άλλωστε συνήθως οι φάσεις έχουν 1 βδομάδα με 10 μέρες διαφορά..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕς ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 290 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΓΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ.
Παράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:28:20 pmΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕς ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 290 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΓΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ. ΄Πλάκα κάνεις...Εγώ είμαι 433 στον μηδενικής και έβαλα κ γω μόνο Αττική, Πειραια και Εύβοια...Κλάψε με μάνα κλάψε με... Ελπίζω να διαψευστεί ο Καψαλάκης...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:31:46 pmΠαράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:28:20 pmΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕς ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 290 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΓΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ. ΄Πλάκα κάνεις...Εγώ είμαι 433 στον μηδενικής και έβαλα κ γω μόνο Αττική, Πειραια και Εύβοια...Κλάψε με μάνα κλάψε με... Ελπίζω να διαψευστεί ο Καψαλάκης...Λενάκι και τα 3 μέρη που βαλες βγάζουν πολλά κενά..Μπορεί να μην έχει τώρα στη β και να σε πάρουν γ..Εντάξει..Το θέμα είναι να μας πάρουν..Άλλωστε συνήθως οι φάσεις έχουν 1 βδομάδα με 10 μέρες διαφορά..
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:31:46 pmΠαράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:28:20 pmΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕς ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 290 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΓΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ. ΄Πλάκα κάνεις...Εγώ είμαι 433 στον μηδενικής και έβαλα κ γω μόνο Αττική, Πειραια και Εύβοια...Κλάψε με μάνα κλάψε με... Ελπίζω να διαψευστεί ο Καψαλάκης...
Για