0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:39:03 pmΓια
Για
Αφού αυτές οι περιοχές βγάζουν κενά..Σιγα σιγά θα προκύψουν κιαλλες.Απλά κατάλαβα ότι φέτος θέλει υπομονή και γερά νεύρα..
Κορίτσια θα σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε, γιατί δεν το βάλατε το κουτάκι?Πάντως εγώ το έβαλα, ξαναλέω οτι είμαι και παντρεμένη με δύο κόρες, η μεγάλη μου β γυμνασίου θα μείνει σπίτι με τον πατέρα της, τη μικρή μου β δημοτικού θα την πάρω μαζί μου, ΑΝ με πάρουν γιατί είμαι και 1871 στον μηδενικής βλέπετε, απλά με όσα ακούγονταν φέτος σκέφτηκα οτι αν θέλω να δουλέψω θα δηλώσω παντού...
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:49:46 pmΚορίτσια θα σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε, γιατί δεν το βάλατε το κουτάκι?Πάντως εγώ το έβαλα, ξαναλέω οτι είμαι και παντρεμένη με δύο κόρες, η μεγάλη μου β γυμνασίου θα μείνει σπίτι με τον πατέρα της, τη μικρή μου β δημοτικού θα την πάρω μαζί μου, ΑΝ με πάρουν γιατί είμαι και 1871 στον μηδενικής βλέπετε, απλά με όσα ακούγονταν φέτος σκέφτηκα οτι αν θέλω να δουλέψω θα δηλώσω παντού...Γτ δε μετράει η προυπηρεσία για διορισμό και δεν έχει νόημα να ξενιτευτούμε..Να πάω σε ένα κατσικονήσι και του χρόνου να μαι πάλι στο 0??
Δυστυχώς δεν έχει κενά η
Τουλάχιστον να ξέραμε αν θα γίνει και κανένας ασεπ να αρχίσουμε να διαβάζουμε ...και παράλληλα να ρίχνουμε και καμμιά ματιά στον υπολογιστή, όχι όπως τώρα που ξεροσταλιάζουμε όλη μέρα...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:51:37 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:49:46 pmΚορίτσια θα σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε, γιατί δεν το βάλατε το κουτάκι?Πάντως εγώ το έβαλα, ξαναλέω οτι είμαι και παντρεμένη με δύο κόρες, η μεγάλη μου β γυμνασίου θα μείνει σπίτι με τον πατέρα της, τη μικρή μου β δημοτικού θα την πάρω μαζί μου, ΑΝ με πάρουν γιατί είμαι και 1871 στον μηδενικής βλέπετε, απλά με όσα ακούγονταν φέτος σκέφτηκα οτι αν θέλω να δουλέψω θα δηλώσω παντού...Γτ δε μετράει η προυπηρεσία για διορισμό και δεν έχει νόημα να ξενιτευτούμε..Να πάω σε ένα κατσικονήσι και του χρόνου να μαι πάλι στο 0??Ακριβώς... Η προϋπηρεσία δε μετράει και αν πας μακριά δε σου μένει τίποτα στην άκρη...Επιπλέον εγώ παρακολουθώ κάποια μαθήματα και έχω υποχρεωτικές παρακολουθήσεις...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:54:35 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:51:37 pmΠαράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:49:46 pmΚορίτσια θα σας ρωτήσω κάτι κι αν θέλετε απαντάτε, γιατί δεν το βάλατε το κουτάκι?Πάντως εγώ το έβαλα, ξαναλέω οτι είμαι και παντρεμένη με δύο κόρες, η μεγάλη μου β γυμνασίου θα μείνει σπίτι με τον πατέρα της, τη μικρή μου β δημοτικού θα την πάρω μαζί μου, ΑΝ με πάρουν γιατί είμαι και 1871 στον μηδενικής βλέπετε, απλά με όσα ακούγονταν φέτος σκέφτηκα οτι αν θέλω να δουλέψω θα δηλώσω παντού...Γτ δε μετράει η προυπηρεσία για διορισμό και δεν έχει νόημα να ξενιτευτούμε..Να πάω σε ένα κατσικονήσι και του χρόνου να μαι πάλι στο 0??Ακριβώς... Η προϋπηρεσία δε μετράει και αν πας μακριά δε σου μένει τίποτα στην άκρη...Επιπλέον εγώ παρακολουθώ κάποια μαθήματα και έχω υποχρεωτικές παρακολουθήσεις...Καλά εννοείται, ο καθένας ξέρει τους λόγους του, απλά σκέφτηκα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο που δεν μου είχε περάσει απ'το μυαλό, γι αυτό και σας ρώτησα
To ίδιο πρόβλημα με σένα έχω michaela ! Σειρά 297...έβαλα μόνο Αττική,Πειραιά,Αχαία...έστειλα στον Καψαλάκη κ μοθ απάντησε το ίδιο με σένα.....! στον Μπράτη μη κάνεισ τον κόπο...δεν απαντάει πλέον! του είχα στείλει πριν τιν Α φάση κ μου είχε πεί οτι έχς ελπίδες αλλα δεν μπορεί να πεί με σιγουριά....