0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για Χίο ξέρω σίγουρα ότι έχουν κι άλλες ανάγκες. Φίλη μου διανύει στη Χίο τον δεύτερο χρόνο διορισμού της και τους έλεγε η σύμβουλος εκεί ότι τα 54 άτομα που πήραν ως αναπληρωτές θα καλύψουν κυρίως ανάγκες της χώρας. Ήδη τους είπε ότι 4 από τις 54 θα φύγουν με άδεια εγκυμοσύνης. Η χώρα έχει 11 νηπιαγωγεία από δύο και τρία τμήματα και είναι όλα φίσκα. Μυτιλήνη είναι ο τόπος καταγωγής μου και ξέρω ότι είναι μεγάλο νησί και έχει πάντα ανάγκες και νομίζω πως δεν πήρε και πάρα πολλούς αναπληρωτές στην πρώτη φάση. Αυτά. Νομίζω πως κάποια από τις δυό επιλογές σου θα την πετύχεις.
Λογικά δεν πρέπει να ενημερωθεί και ο Πίνακας Α΄Ειδικής,από την στιγμή που προσελήφθει άτομο στην Α΄Φάση (συγκεκριμενα στην θέση 19 - ήταν 20ή στον Πίνακα ειδικής) αφού αν προσληφθείς από τον ένα από τους 2 πίνακες,αυτομάτως διαγράφεσε από τον άλλο??
Παράθεση από: GR_Gastarbeiter στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:52:35 pm Λογικά δεν πρέπει να ενημερωθεί και ο Πίνακας Α΄Ειδικής,από την στιγμή που προσελήφθει άτομο στην Α΄Φάση (συγκεκριμενα στην θέση 19 - ήταν 20ή στον Πίνακα ειδικής) αφού αν προσληφθείς από τον ένα από τους 2 πίνακες,αυτομάτως διαγράφεσε από τον άλλο??Πριν γίνει η Α΄φάση Ειδικής αυτήν την εβδομάδα θα ανανεωθούν οι πίνακες σας (της Ειδικής) και θα αφαιρεθούν τα άτομα που προσλήφθησαν στην Α΄φάση Γενικής.Σύμφωνα με όσα έχουν πει έτσι πρέπει να γίνει.
Καλημερα!μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βγει β'φαση αναπληρωτων γενικης πριν την α' φαση αναπληρωτων ειδικης?
Μακάρι, αλλά δε νομίζω!
Demetroula εννοείς καλύτερα να φύγουν οι ειδικής από τον πίνακα κ να καλυτερέψουνε οι θέσεις μας? έτσι?Αν ναι, έχεις δίκιο!Αν είσαι ειδικής πάλι έχεις δίκιο!Μακάρι λοιπόν να βγουν αυτή την εβδομάδα και η α φάση ειδικής κ η β φάση γενικής!οκ τώρα?για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Να δούμε βέβαια κ πόσα άτομα κλπ....γιατί δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη!
Καλημέρα κι απο εμένα και καλή εβδομάδα.Demetroula ειμαστε αρκετα κοντά στον πίνακα εσυ έχεις ελπίδες για φέτος; εγώ δε θέλω να είμαι αισιόδοξη γιατί στο τέλος μένω με την αισιοδοξία στο χέρι!!!!!!!
Κι εγώ γυρώ στους 900 έχω αλλά το βλέπω μάλλον δύσκολο για 700 άτομα