0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
απελπιστικα τα νεα δυστυχως, με σειρα 565 πλεον ειμαι στην κοψη του ξυραφιου εγω δεν πιστευω οτι θα παρουν τοσα πολλα ατομα οπως αναφερθηκε σε μια φαση ουτε για πλακα, καθε φετος και χειροτερα, προσπαθουν να κοψουν παση θυσια απο παντου ακομη και απο την παιδεια μας δηλ. απο το μελλον του τοπου μας, αθλιοτατο....... μακαρι να μπορουσε να φανει ενα φως ελπιδας στην ακρη του τουνελ αλλα εγω προσωπικα ειμαι βυθισμενη στο σκοταδι.
ΧΑΖΟ;;;;
που τα βρίσκουμε αυτά τα κενά που παρουσίασε ο καψαλάκης εκτός απο το φεισ?
Παράθεση από: xriskids στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 02:26:34 pmπου τα βρίσκουμε αυτά τα κενά που παρουσίασε ο καψαλάκης εκτός απο το φεισ?http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14223%3Aleipoun-4703-ekpaideitikoi-apo-ta-dimotika-sxoleia-pinakas-kata-nomo
Ο ΜΠΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ
Παράθεση από: GEORGIANNA στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 03:52:50 pmΟ ΜΠΡΑΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ
αχ nanakimou πολυ σωστο το κινεζικο ρητο,αλλα η ολη κατασταση της χωας μας δεν βοηθα και πολυ στις θετικες σκεψεις,αχγωνομαι γιατι εχω δηλωσει μονο νομο εβρου λογω του οτι εχω ενα μωρο 7 μηνων, οποτε σε συδυασμο με τις τριτεκνες που προηγουνται μαλλον θελω τυχη για να πετυχω την επιλογη μου, ευχομαι να διαψευστω οχι μονο για τον εαυτο μου και για την τυχη ολονων μας που κοπιαζουμε για μια θεση στο νηπιαγωγειο.
Erotisi ston Kapsalaki: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:39:45 pmErotisi ston Kapsalaki: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η