0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:45:24 pmσε ερώτηση που τέθηκε στον καψαλάκη,αν θα πάρουν για την παράλληλη στήριξη μόνο νηπιαγωγούς γενικής απάντησε:Θα δούμε , γιατί έχει γίνει σίριαλ το θέμα..ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;;;; ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
σε ερώτηση που τέθηκε στον καψαλάκη,αν θα πάρουν για την παράλληλη στήριξη μόνο νηπιαγωγούς γενικής απάντησε:Θα δούμε , γιατί έχει γίνει σίριαλ το θέμα..
Παράθεση από: GEORGIANNA στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:49:13 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:45:24 pmσε ερώτηση που τέθηκε στον καψαλάκη,αν θα πάρουν για την παράλληλη στήριξη μόνο νηπιαγωγούς γενικής απάντησε:Θα δούμε , γιατί έχει γίνει σίριαλ το θέμα..ΜΑΛΙΣΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ;;;; ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥκάτι μου λέει πως ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν!!!!
Κορίτσια όλες το βάλατε το κουτάκι για την παράλληλη στήριξη;Είμαι η μόνη που δεν το έβαλα;;
Παράθεση από: stefania29 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:56:36 pmΚορίτσια όλες το βάλατε το κουτάκι για την παράλληλη στήριξη;Είμαι η μόνη που δεν το έβαλα;; Hremhse esu. Afou exeis kalh seira ston genikhs!Παράθεση από: GEORGIANNA στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:49:13 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:45:24 pmσε ερώτηση που τέθηκε στον καψαλάκη,αν θα πάρουν για την παράλληλη στήριξη μόνο νηπιαγωγούς γενικής απάντησε:Θα δούμε , γιατί έχει γίνει σίριαλ το θέμα..Dhladh upomonh mexri thn Paraskeuh pou 8a anoiksoume to arxeio kai 8a doume th seira ston pinaka!μεχρι την παρασκευη ειπαν,ποιος ειναι σιγουρος ομως οτι θα ειναι η παρασκευη "τουτη"?ας το αφησουμε ανοιχτο...μια Παρασκευη θα βγει και αυτη η φαση....
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 09:45:24 pmσε ερώτηση που τέθηκε στον καψαλάκη,αν θα πάρουν για την παράλληλη στήριξη μόνο νηπιαγωγούς γενικής απάντησε:Θα δούμε , γιατί έχει γίνει σίριαλ το θέμα..Dhladh upomonh mexri thn Paraskeuh pou 8a anoiksoume to arxeio kai 8a doume th seira ston pinaka!
Ο καψαλακης μιλάει για τις αποσπάσεις και λεει οτι: Πιστεύω ότι η