0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι demetroula εχεις δικιο κ για την παραλληλη (αν κ το ξαναλεω δεν το μετανοιωνω) κ για το οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε, αν κ ποτε δεν εισαι σιγουρη μαυτους, αλλα ενταξει κι εγω πιστευω τουλαχιστον αυτοι που δουλεψαν περισυ θα ξαναπανε φετος κ περισσοτεροι. Απλα περισυ πηγα χριστουγεννα κοντα στη σχολικη γιορτη κι ελεγα μηπως φετος πηγαινα λιιιιιγο νωριτερα μηπως προλαβω να γνωρισω τα παιδια πρωτα κ μηπως πληρωθουμε κ λιγο νωριτερα! Οταν περιμενεις σε πιανουν ολα μαζι ανυπομονησια αγωνια κτλ κτλ...
Kαλημέρα και από μένα και κουράγιο. Με όλα αυτά που διαβάζω με έχει πιάσει φοβερό αγχος και ρωτώ με θέση γύρω στο 370 μετά την Α φαση λέτε να μη φύγω στη
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:08:34 amKαλημέρα και από μένα και κουράγιο. Με όλα αυτά που διαβάζω με έχει πιάσει φοβερό αγχος και ρωτώ με θέση γύρω στο 370 μετά την Α φαση λέτε να μη φύγω στη
Να είσαι καλά για την εμψύχωση αλλά μέχρι να μάθω τον αριθμό και να δω και το όνομά μου θα αρχίσω τα ηρεμιστηκά δε τα γλυτώνω
θα παρακαλέσω πολυ τα μελη να γραφουν με ελληνικους πεζους χαρακτηρες. Ευχαριστώ για τη συνεργασία!
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:58:03 pmΝαι demetroula εχεις δικιο κ για την παραλληλη (αν κ το ξαναλεω δεν το μετανοιωνω) κ για το οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε, αν κ ποτε δεν εισαι σιγουρη μαυτους, αλλα ενταξει κι εγω πιστευω τουλαχιστον αυτοι που δουλεψαν περισυ θα ξαναπανε φετος κ περισσοτεροι. Απλα περισυ πηγα χριστουγεννα κοντα στη σχολικη γιορτη κι ελεγα μηπως φετος πηγαινα λιιιιιγο νωριτερα μηπως προλαβω να γνωρισω τα παιδια πρωτα κ μηπως πληρωθουμε κ λιγο νωριτερα! Οταν περιμενεις σε πιανουν ολα μαζι ανυπομονησια αγωνια κτλ κτλ...Καλημερα! να σε ρωτησω κατι για να καταλαβω! ο καψαλακης σου ειπε οτι θα δουλεψεις με αυτη τη σειρα αλλα δεν ξερει αν θα σε παρουν σιγουρα στη β φαση ή δεν ξερει αν θα δουλεψεις φετος? ευχαριστω!
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 10:37:23 amθα παρακαλέσω πολυ τα μελη να γραφουν με ελληνικους πεζους χαρακτηρες. Ευχαριστώ για τη συνεργασία! Dustuxws o upologisths mou den exei ellhnikous xarakthres auth th stigmh! Sugnwmh!
Για να καταλάβω ο Καψαλάκης είπε ότι η παράλληλη δε θα βγει αύριο αλλά την άλλη Παρασκευή μαζί με τη β φάση?