0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
xriskids σου εστειλα πρ.μην οταν μπορεσεις να μου πεις τη σειρα γιατι δεν μου ανοιγει ο πινακας.σε ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχια
Παράθεση από: nana στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 05:24:39 pmxriskids σου εστειλα πρ.μην οταν μπορεσεις να μου πεις τη σειρα γιατι δεν μου ανοιγει ο πινακας.σε ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχιασυγνωμη βρε παιδια εγω ειμαι πε 70 κι απ΄ οσο ξερω οι πινακες αναπληρωτων δεν αλλαζουν, μονοι μας υπολογιζουμε πανω κατω μετα την φαση που ειμαστε
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 05:29:28 pmΠαράθεση από: nana στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 05:24:39 pmxriskids σου εστειλα πρ.μην οταν μπορεσεις να μου πεις τη σειρα γιατι δεν μου ανοιγει ο πινακας.σε ευχαριστω πολυ και καλη επιτυχιασυγνωμη βρε παιδια εγω ειμαι πε 70 κι απ΄ οσο ξερω οι πινακες αναπληρωτων δεν αλλαζουν, μονοι μας υπολογιζουμε πανω κατω μετα την φαση που ειμαστε 1 καλη συναδελφος κοπιασε και εφτιαξε πινακα για μετα την α φαση για τους Πε60...Δες και τα προηγ. μηνυματα και θα λυθει η απορια σου....
Καλησπέρα..Είμαι ΠΕ70..Οι πίνακες δε θα ανανεωθούν μετά τις προσλήψεις?Μόνοι μας θα υπολογίσουμε?