0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ ειχα ανέβει 2 θεσεις στην ανανέωση 7/9 και τώρα ανέβηκα 1.Είναι πάντως απορίας άξιο πως συμβαίνει αυτό.Άγνωσται αι βουλαί του πίνακα!!!!
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:29:29 pmΕγώ ειχα ανέβει 2 θεσεις στην ανανέωση 7/9 και τώρα ανέβηκα 1.Είναι πάντως απορίας άξιο πως συμβαίνει αυτό.Άγνωσται αι βουλαί του πίνακα!!!!Den ananew8hkan oi pinakes ap' tis 7/9.Mpratis: ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙ
Ναι αλλά εγώ σήμερα είμαι μια θέση πιο πάνω απ΄οτι ημουν.Πώς γίνεται αυτό;
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:47:51 pmΝαι αλλά εγώ σήμερα είμαι μια θέση πιο πάνω απ΄οτι ημουν.Πώς γίνεται αυτό;Mhpws den eixes dei tous pinakes otan anakoinw8hkan stis 7/9?Gia th B' fash kai ta kena mono upomonh mporoume na kanoume.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:52:31 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:47:51 pmΝαι αλλά εγώ σήμερα είμαι μια θέση πιο πάνω απ΄οτι ημουν.Πώς γίνεται αυτό;Mhpws den eixes dei tous pinakes otan anakoinw8hkan stis 7/9?Gia th B' fash kai ta kena mono upomonh mporoume na kanoume.Αφού εγώ έφτιαξα τον πίνακα μετα την α φάση και ηταν βάσει του ανανεωμένου πίνακα.Τέλος πάντων οχι οτι με χαλάει κιόλας έτσι για την απορία
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:57:23 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:52:31 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:47:51 pmΝαι αλλά εγώ σήμερα είμαι μια θέση πιο πάνω απ΄οτι ημουν.Πώς γίνεται αυτό;Mhpws den eixes dei tous pinakes otan anakoinw8hkan stis 7/9?Gia th B' fash kai ta kena mono upomonh mporoume na kanoume.Αφού εγώ έφτιαξα τον πίνακα μετα την α φάση και ηταν βάσει του ανανεωμένου πίνακα.Τέλος πάντων οχι οτι με χαλάει κιόλας έτσι για την απορία Molis ksanakoitaksa ton eniaio pou ananew8hke stis 7/9 kai eimai sthn idia 8esh. Alla telos pantwn, pou les ki esu!
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:35:14 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:29:29 pmΕγώ ειχα ανέβει 2 θεσεις στην ανανέωση 7/9 και τώρα ανέβηκα 1.Είναι πάντως απορίας άξιο πως συμβαίνει αυτό.Άγνωσται αι βουλαί του πίνακα!!!!Den ananew8hkan oi pinakes ap' tis 7/9.Mpratis: ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙ
Στην παραλληλη στήριξη πρώτα παίρνουν απο τον πίνακα των δασκάλων και ειναι λιγο δύσκολο εως ακατόρθωτο να πάρει απο εμάς.