0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
stefania 29 oute egw to evala to koutaki opws kai riskara na valw liges perioxes mono.eimai mama,douleyw idi tessera xronia kai den katalavainw to logo tou na kseniteytw pali makria apo tin oikogeneia mou (exw paei leykada,kerkura,kilkis,persi imoun serres...)afou pleon DEN kerdizw tipota!!!!ta eksoda tou na pas makria,oi meiwseis tou misthou,oi ayksiseis venzinis-petrelaiou me oti ayto synepagetai,tha mou meinoun ligotera kai ap to tameio tou oaed!!TOTE GIATI NA PAW???an kanw kapou lathos diorthwste me.....
Den eimai ka8olou sugourh oti 8a parei atoma gia parallhlh se nhpiagwgeia! Perusi den phre oute enan. To programma afora mono tous daskalous (me ta mexri twra dedomena) makari na diapseustw.
An isxyei auto opws to katalavainoume einai polu kalo gia mas. Eidika gi' autous pou eimaste sto orio. Stefania esu pantws mhn anhsuxeis giati 8a se kalesoun anaplhrwtria sth genikh etsi ki alliws. Pantws perysi olo to xrono phre 149 atoma sthn eidikh kai fetos o Mpraths leei oti sthn A' fash 8a parei 180.