0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ 31 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ Α΄ΚΑΙ
Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Άλλο περιμέναμε και άλλο βγήκε??
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:11:41 pmΜόλις άνοιξα τον υπολογιστή και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Άλλο περιμέναμε και άλλο βγήκε??
Σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι της Διαμάντως...Το Link με τον πίνακα μετα την Α φάση ξέρει κάποιος να μου το γράψει???
Παράθεση από: ΚΑΛΙΑ8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:22:46 pm Σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι της Διαμάντως...Το Link με τον πίνακα μετα την Α φάση ξέρει κάποιος να μου το γράψει???κοριτσια αν ειναι ευκολο το θελω και εγω το link. τωρα αφαιρουμε αλλα 45?
Καλησπέρα κι απο εμένα.Μόλις εστειλα τον πίνακα μετά την β φάση οταν εγκριθει θα αναρτηθει στην αρχική σελίδα κάτω δεξιά στα νέα αρχεια.
Η τελευταία νηπιαγωγός που είναι και πολύτεκνη ήταν αρκετά χαμηλά, 1989, άρα 44 άτομα ,ανάλογα βέβαια εξαρτάται πάλι και σε ποια θέση είναι ο καθένας μας στον πίνακα. Εγώ μάλλον ανεβαίνω 44 άτομα. Άντε να δούμε πόσα άτομα θα πάρει στη Γ΄ φάση!!!!!Να ρωτήσω κάτι άσχετο :Πως στις απαντήσεις σας βάζετε " ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ " και αυτά που έχει γράψει κάποιος άλλος ?
Παράθεση από: mirtoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:26:51 pmΠαράθεση από: ΚΑΛΙΑ8 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:22:46 pm Σιγά μην ιδρώσει το αυτάκι της Διαμάντως...Το Link με τον πίνακα μετα την Α φάση ξέρει κάποιος να μου το γράψει???κοριτσια αν ειναι ευκολο το θελω και εγω το link. τωρα αφαιρουμε αλλα 45?ευχαριστω!!!!!!!!!!!!Αρχεία => Πίνακες Αναπληρωτών κι Ωρομισθίων => Πίνακας ΠΕ60 μετά την Α φάση
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 11:34:30 pmΚαλησπέρα κι απο εμένα.Μόλις εστειλα τον πίνακα μετά την β φάση οταν εγκριθει θα αναρτηθει στην αρχική σελίδα κάτω δεξιά στα νέα αρχεια.http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item555