0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αδιαφορια σε μεγαλο ποσοστο των δημοσιων υπαλληλων, εκπαιδευτικων, διοικητικων, υπαλληλων ικα, οτε............δεν εχει πολιτικό χρώμα. Η μονιμοτητα τους οδηγησε σε καταστασεις ωχαδελφισμου, αδιαφοριας. Ποσες φορες εχετε εκνευριστει απο την αδιαφορια των δημοσιων υπαλληλων σε διαφορες υπηρεσιες ακομη και στον κλαδο μας ποσοι σας εκνευρισαν στα σχολεια με το υφακι του ξερολα και ποσοι αλλοι σε διοκητικες θεσεις στο υπουργειο παιδειας η ακομη και στην διευθυνση της πρωτοβαθμιας η δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης που τολμήσατε να ρωτήσετε κατι.
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 10:18:37 amη αδιαφορια σε μεγαλο ποσοστο των δημοσιων υπαλληλων, εκπαιδευτικων, διοικητικων, υπαλληλων ικα, οτε............δεν εχει πολιτικό χρώμα. Η μονιμοτητα τους οδηγησε σε καταστασεις ωχαδελφισμου, αδιαφοριας. Ποσες φορες εχετε εκνευριστει απο την αδιαφορια των δημοσιων υπαλληλων σε διαφορες υπηρεσιες ακομη και στον κλαδο μας ποσοι σας εκνευρισαν στα σχολεια με το υφακι του ξερολα και ποσοι αλλοι σε διοκητικες θεσεις στο υπουργειο παιδειας η ακομη και στην διευθυνση της πρωτοβαθμιας η δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης που τολμήσατε να ρωτήσετε κατι.Η μονιμότητα φταίει σε αυτό ή οι προϊστάμενοι-συνδικαλιστές που διορίζονται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Εγώ έχω περάσει από σχολεία που λειτουργούσαν ρολόι και από σχολεία που ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Το μόνο που άλλαζε ήταν ο διευθυντής. Πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την άρση της μονιμότητας ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αξιοκρατική επιλογή των προϊσταμένων. Τότε, πίστεψέ με θα αλλάξουν πολλά πράγματα.
σε δημοτικό συμβούλιο πριν λίγα χρόνια είχαμε και τον χ.......ο οποίος αν και είχε το λαϊκή αποδοχή και ξεπερνούσε σε ψήφους όλους ….. δεν είχε τις γνώσεις ,……η την ευχέρεια λόγου για να τοποθετηθεί στα περισσότερα θέματα που αφορούσαν το δήμο.επειδή ένοιωθε άβολα ….(έτσι μας έλεγε) κάθε φορά που εις εκ των συμβούλων τοποθετούνταν με προτάσεις κλπ……έπαιρνε το λόγο ο χ……και έλεγε το περίφημο ……......συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.ετσι και εγώ νοιώθοντας το ίδιο άβολα και μη έχοντας κάτι να προσθέσω στις τοποθέτησες σας….θα πω………. συμφωνώ απόλυτα με όλους τους προλαλήσαντες.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων......Εν τω μεταξύ, στις 22 Σεπτεμβρίου, αφού πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Δημοσίου, εξαντλούνται ουσιαστικά τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους με υπόλοιπο 1 δισ. ευρώ. Έτσι, μόνο αν εγκριθεί μέρος ή το σύνολο της δόσης του δανείου θα μπορέσει το Δημόσιο να εξυπηρετεί και στη συνέχεια τις υποχρεώσεις του.
Έχουμε σκεφτεί σε τι συμφωνούμε; Να δώσουμε την περιουσία μας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ),
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 11:40:41 amΤα τελευταία μηνύματα της LK, πρέπει να τα εκτυπώσουμε και να τα αναρτήσουμε στους πίνακες ανακοινώσεων!Νομίζω ότι τα λόγια του Μπρεχτ ταιριάζουν περισσότερο να διαβαστούν από τις δικές μου απλουστευμένες παρατηρήσεις. Όταν ο "Πλούτος" κηρύσσει τη λιτότητα...Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμίΟι έμποροι φωνάζουν γι’ αγορέςΟι άνεργοι πεινούσανΤώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονταιΑυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζιΚηρύχνουν τη λιτότηταΑυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματαΖητάνε θυσίεςΟι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένουςΓια τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουνΑυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσοΛεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαόΕίναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαούΜπέρτολτ Μπρεχτ, (Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου)
Τα τελευταία μηνύματα της LK, πρέπει να τα εκτυπώσουμε και να τα αναρτήσουμε στους πίνακες ανακοινώσεων!
Η 6η δόση είναι σίγουρη. Αν δεν ήταν, σήμερα στη ΔΕΘ ο ΓΑΠ θα προκήρυσε εκλογές. Απλώς, εκβιασμοί είναι όλα αυτά. Και πιστωτικό γεγονός να γίνει, όμως, τα έσοδα φτάνουν για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Μη σας ξεγελάνε! Απλώς, για τους δανειστές δε φτάνουν.
Νομίζω ότι τα λόγια του Μπρεχτ ταιριάζουν περισσότερο να διαβαστούν από τις δικές μου απλουστευμένες παρατηρήσεις. Όταν ο "Πλούτος" κηρύσσει τη λιτότητα...Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμίΟι έμποροι φωνάζουν γι’ αγορέςΟι άνεργοι πεινούσανΤώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονταιΑυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζιΚηρύχνουν τη λιτότηταΑυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματαΖητάνε θυσίεςΟι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένουςΓια τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουνΑυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσοΛεν πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαόΕίναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαούΜπέρτολτ Μπρεχτ, (Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου)
Παράθεση από: LK στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 11:53:02 amΗ 6η δόση είναι σίγουρη. Αν δεν ήταν, σήμερα στη ΔΕΘ ο ΓΑΠ θα προκήρυσε εκλογές. Απλώς, εκβιασμοί είναι όλα αυτά. Και πιστωτικό γεγονός να γίνει, όμως, τα έσοδα φτάνουν για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις. Μη σας ξεγελάνε! Απλώς, για τους δανειστές δε φτάνουν.ενας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές........ ο πολιτικός, τις επόμενες γενιές...δεν αναφερομαι μονο στον ΓΑΠ,...... αλλα γενικοτερα σε πολιτικους και πολιτικαντες.