0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φρέσκα νέα. Ο πληροφοριοδότης μου είπε πως τελικά η γ φάση θα βγει Παρασκευή. Αν κρίνω απο τον αριθμό που μου είπε για την περιοχή μου, που είναι μια πόλη σε μεγάλο νησί, καταλάβατε ελπίζω, πιστευω οτι θα είναι καλούτσικη φάση!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:46:32 amΦρέσκα νέα. Ο πληροφοριοδότης μου είπε πως τελικά η γ φάση θα βγει Παρασκευή. Αν κρίνω απο τον αριθμό που μου είπε για την περιοχή μου, που είναι μια πόλη σε μεγάλο νησί, καταλάβατε ελπίζω, πιστευω οτι θα είναι καλούτσικη φάση!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΠες μας κατι για τον αριθμοοοοοοοοοοοοοοοοοο θα σκασουμε!!
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:37:04 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:46:32 amΦρέσκα νέα. Ο πληροφοριοδότης μου είπε πως τελικά η γ φάση θα βγει Παρασκευή. Αν κρίνω απο τον αριθμό που μου είπε για την περιοχή μου, που είναι μια πόλη σε μεγάλο νησί, καταλάβατε ελπίζω, πιστευω οτι θα είναι καλούτσικη φάση!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΠες μας κατι για τον αριθμοοοοοοοοοοοοοοοοοο θα σκασουμε!!Συνολικό αριθμό δε μου είπανε αλλά για εδώ είπε πως θα καλύψει όλα τα κενα που είναι 30. Αυτά όσο για τον τόπο είναι Κρήτη αλλα όχι Ηρακλειο.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:47:16 amΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:37:04 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 08:46:32 amΦρέσκα νέα. Ο πληροφοριοδότης μου είπε πως τελικά η γ φάση θα βγει Παρασκευή. Αν κρίνω απο τον αριθμό που μου είπε για την περιοχή μου, που είναι μια πόλη σε μεγάλο νησί, καταλάβατε ελπίζω, πιστευω οτι θα είναι καλούτσικη φάση!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΠες μας κατι για τον αριθμοοοοοοοοοοοοοοοοοο θα σκασουμε!!Συνολικό αριθμό δε μου είπανε αλλά για εδώ είπε πως θα καλύψει όλα τα κενα που είναι 30. Αυτά όσο για τον τόπο είναι Κρήτη αλλα όχι Ηρακλειο.Τα Χανια ειναι σιγα το μυστικο!Δεν ειναι 30 αλλα 15!Να ειναι σωστη και η πληροφορηση!!
δεν θα είναι τα χανιά αλλά κανενα ρέθυμνο...