0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάλι μόνο Α κ
μιλάμε για τρελό αριθμό ατόμων...φεύγουν και 2 άτομα απο πάνω μας..
Παράθεση από: kkristi στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:22:49 amΠάλι μόνο Α κ
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:25:23 amΠαράθεση από: kkristi στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:22:49 amΠάλι μόνο Α κ
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:26:01 am Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:25:23 amΠαράθεση από: kkristi στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:22:49 amΠάλι μόνο Α κ
Παράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:23:43 amμιλάμε για τρελό αριθμό ατόμων...φεύγουν και 2 άτομα απο πάνω μας..ρε παιδια το 1208 του πινακα εχει φυγει απο την α φαση και εχει παει κυκλαδες επισης το παραξενο ειναι οτι εχει αλλο ονομα στην α φαση και αλλο τωρα!τι γινεται?
Να ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:32:35 amΝα ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!Οι αποσπάσεις ισχύουν μόνο για τους μόνιμους. εσυ πας εκεί που δηλώνεις. Αν πας βέβαια!!!