0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:26:02 amΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:24:21 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαιΠου αλλού θα είχε τόσα κενα? Triainoforos δουλεύεις ή περιμένεις τη σειρά σου?ειμαι αρκετα κατω και ευτυχως δεν εχω τετοιο αγχος αυτην τη στιγμη!βλεπω ομως ατομα που ειναι ακομη πιο κατω και απο εμενα και φευγουν στην ειδικη και τρελενομαι με αυτην την αδικια ρε συ!και μαλιστα σε βλεπουν και αφ' υψηλου. σου λενε: ¨να το 'κανες και συ το σεμιναριο", "εμεις ειμαστε οι ειδικες" και κατι τετοιες μπουρδες...τωρα κοιτα να δεις αδικια, εσυ εχεις αγχος και μια αλλη που ειναι 2000 θεσεις απο κατω σου εφυγε χθες αναπληρωτρια στην ειδικη...τεσπα...καλη επιτυχια και καλη υπομονη...
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:24:21 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαιΠου αλλού θα είχε τόσα κενα? Triainoforos δουλεύεις ή περιμένεις τη σειρά σου?
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαι
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.
χθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!
καλημερα κι απο εμενα!!!μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι καλα για ολους!!!για πειραια εμαθα οτι υπαρχουν κενα απο μια φιλη αλλα δεν ειναι 100% εγκυρο...απλα το ακουσε και μου το ειπε.ασχετο πριν λιγα λεπτα στον ρεαλ ακουσα τον χατζηνικολαου να λεει οτι η τροικα παλι ετοιμαζεται να φυγει γιατι δεν της εδωσαν τα απαραιτητα στοιχεια ...που σημαινει 6 δοση μαλλον γιοκ!!!ωρε που παμε ωρε??? αν δεν μπει δοση και να μας παρουν οπου μας παρουν χωρις λεφτα τι θα τρωμε ??βολβους και ριζες ?? αυτα απο εμενα ...οσο ζουμε ελπιζουμε...καλα αποτελεσματα!!!!!
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:46:52 amΠαράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:26:02 amΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:24:21 amΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.αφου μας εχεις πει κρητη εισαιΠου αλλού θα είχε τόσα κενα? Triainoforos δουλεύεις ή περιμένεις τη σειρά σου?ειμαι αρκετα κατω και ευτυχως δεν εχω τετοιο αγχος αυτην τη στιγμη!βλεπω ομως ατομα που ειναι ακομη πιο κατω και απο εμενα και φευγουν στην ειδικη και τρελενομαι με αυτην την αδικια ρε συ!και μαλιστα σε βλεπουν και αφ' υψηλου. σου λενε: ¨να το 'κανες και συ το σεμιναριο", "εμεις ειμαστε οι ειδικες" και κατι τετοιες μπουρδες...τωρα κοιτα να δεις αδικια, εσυ εχεις αγχος και μια αλλη που ειναι 2000 θεσεις απο κατω σου εφυγε χθες αναπληρωτρια στην ειδικη...τεσπα...καλη επιτυχια και καλη υπομονη...όλα γίνονται για κάποιο λόγο. εγώ δηλώνω μόνο θεσσαλονίκη και πέρσυ έχασα όλη τη χρονιά μου... μπορεί και φέτος.. έχεις δίκιο πως αν ήμουν ειδικής θα δούλευα.... αλλά δε βαριέσαι.. την υγεία μας να έχουμε!! ο καθένας ότι μπορεί κάνει! εεεεεεε κι εσύ για να μη νιώθεις άσχημε πήγαινε και κάνε το σεμινάριο..!!
Ωραία. Όλα δείχνουν δηλ ότι θα βγει σήμερα!Για να δούμε!
Παράθεση από: happyhippo στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:39:40 amκαλημερα κι απο εμενα!!!μακαρι τα αποτελεσματα να ειναι καλα για ολους!!!για πειραια εμαθα οτι υπαρχουν κενα απο μια φιλη αλλα δεν ειναι 100% εγκυρο...απλα το ακουσε και μου το ειπε.ασχετο πριν λιγα λεπτα στον ρεαλ ακουσα τον χατζηνικολαου να λεει οτι η τροικα παλι ετοιμαζεται να φυγει γιατι δεν της εδωσαν τα απαραιτητα στοιχεια ...που σημαινει 6 δοση μαλλον γιοκ!!!ωρε που παμε ωρε??? αν δεν μπει δοση και να μας παρουν οπου μας παρουν χωρις λεφτα τι θα τρωμε ??βολβους και ριζες ?? αυτα απο εμενα ...οσο ζουμε ελπιζουμε...καλα αποτελεσματα!!!!!Μπορει να μας φορολογήσουν ακόμα και τον αερα που αναπνέουμε αλλά τη δόση θα την πάρουμε γιατι δεν συμφέρει κανενα ευρωπαίο να μην μας τη δώσει. Αν μας πάρει η μπάλα εμάς θα παρει και όλη την Ευρωπη.
Πάλι μόνο Α κ