0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια... μηπως μπορει καποιος να γραψει το λινκ του νεου πινακα, δε μπορω να το βρω... ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!
Παράθεση από: regi στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:55 pmΜέτρησα 166 ατομα 60.50 ...ασ δει κ καποια-ος αλλη-ος για επαλήθευση..γιατι τα μάτια μου βγάζουν αστεράκια!!167 θα έλεγα εγώ
Μέτρησα 166 ατομα 60.50 ...ασ δει κ καποια-ος αλλη-ος για επαλήθευση..γιατι τα μάτια μου βγάζουν αστεράκια!!
Παράθεση από: theof19 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 07:58:46 pmπαιδια... μηπως μπορει καποιος να γραψει το λινκ του νεου πινακα, δε μπορω να το βρω... ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item556
Αντίθετα είναι σχεδόν ακατόρθωτο νηπιαγωγοί γενικής παιδείας να προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη αφού η Α φάση ειδικής αγωγής περιελάμβανε την πρόσληψη 187 νηπιαγωγών ειδικής αγωγής. Το σύνολο των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ανέρχεται στους 629. Απομένουν 442 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής αδιόριστοι. Αυτοί προηγούνται στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη.paideia-ergasia.gr
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:41:29 amΑντίθετα είναι σχεδόν ακατόρθωτο νηπιαγωγοί γενικής παιδείας να προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη αφού η Α φάση ειδικής αγωγής περιελάμβανε την πρόσληψη 187 νηπιαγωγών ειδικής αγωγής. Το σύνολο των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ανέρχεται στους 629. Απομένουν 442 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής αδιόριστοι. Αυτοί προηγούνται στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη.paideia-ergasia.grΣυγνωμη αλλα το δικαιο ειναι να παιρνει ατομα απο τον πινακα γενικης για την παραλληλη και οχι βυσματακια των 400 ωρων. Αλλα...Ελλας το μεγαλειο σου...Πληρωσες; Ενταξει θα δουλεψεις...Ντροπη...
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:44:24 amΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:41:29 amΑντίθετα είναι σχεδόν ακατόρθωτο νηπιαγωγοί γενικής παιδείας να προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη αφού η Α φάση ειδικής αγωγής περιελάμβανε την πρόσληψη 187 νηπιαγωγών ειδικής αγωγής. Το σύνολο των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ανέρχεται στους 629. Απομένουν 442 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής αδιόριστοι. Αυτοί προηγούνται στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη.paideia-ergasia.grΣυγνωμη αλλα το δικαιο ειναι να παιρνει ατομα απο τον πινακα γενικης για την παραλληλη και οχι βυσματακια των 400 ωρων. Αλλα...Ελλας το μεγαλειο σου...Πληρωσες; Ενταξει θα δουλεψεις...Ντροπη...
Κοίταξε, ούτε εγώ θα είχα "πρόβλημα" να με καλέσουν στην παράλληλη. Και νομίζω ότι και πολλοί άλλοι "δεν έχουν πρόβλημα" να πάνε. Στο κάτω κάτω αυτά τα παιδιά μαθησιακά προβλήματα έχουν, δεν είναι κακοποιημένα. Αλλά αυτά τα άτομα έκαναν αυτά τα σεμινάρια κυρίως για την αποκατάσταση, σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αν και πιστεύω ακράδαντα ότι τους αρέσει. Γιατί ξέρω επίσης πολλούς που είχαν τα λεφτά και όμως δεν ήθελαν να πάνε σε τέτοια σεμινάρια. Αυτοί τώρα (των σεμιναρίων) έρχονται και μας λένε ότι τους παίρνουμε τις θέσεις και ότι είμαστε ακατάλληλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά. Και για να πω την αλήθεια δεν θεωρώ "ειδικό παιδαγωγό" κάποιον ο οποίος έχει κάνει αμφιβόλου ποιότητας σεμινάρια, που μετά από 2-3 χρόνια, όλως τυχαίως καταργήθηκαν.
Μη σε γελαει κανεις...Το 80% το κανει μονο για το χρημα και τα μορια...Και το λενε και οι ΙΔΙΟΙ. Ας σταματησουμε επιτελους να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε αυτη τη χωρα, ολα απο εκει ξεκινανε. Γι' αυτο εχουμε φτασει σε αυτα τα χαλια.Τζαμπα χαμενες θεσεις απο τον πινακα γενικης ειναι εγω αυτο ξερω. Και ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.Αλλα το ειπα και παραπανω. Ολα για το χρημα γινονται, οπως θα γινουν σε λιγο και τα σεμιναρια στην Δευτεροβαθμια για την πιστοποιηση παιδαγωγικης καταρτισης...