*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 271913 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dimitrios 66

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 06:35:50 pm »
Aπο Λαμια και κατω ευνοησε η α ειδικης και δη μετα απο θεση 1350+.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:28 »

Αποσυνδεδεμένος theof19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 07:58:46 pm »
παιδια... μηπως μπορει καποιος να γραψει το λινκ του νεου πινακα, δε μπορω να το βρω... ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:07:03 pm »
παιδια... μηπως μπορει καποιος να γραψει το λινκ του νεου πινακα, δε μπορω να το βρω... ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!

http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item556

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:30:02 pm »
Μέτρησα 166 ατομα 60.50 ...ασ δει κ καποια-ος αλλη-ος για επαλήθευση..γιατι τα μάτια μου βγάζουν αστεράκια!!

167 θα έλεγα εγώ :)

167 είναι...  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:57:28 »

Αποσυνδεδεμένος kdama

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 08:40:14 pm »
Δεν αρχίσαμε καλά... :-[ Αλλά νομίζω ήταν αναμενόμενο... :-\ Όπως και να 'χει εμείς επιμένουμε και περιμένουμε την επόμενη φάση... ::) Αλήθεια, επειδή δεν κατάλαβα: έχουν βγει δύο πίνακες, ποιον απ' τους δύο κοιτάμε για να βρούμε τη θέση μας μετά την ανακοίνωση της α' φάσης ειδικής και της β' φάσης γενικής; Ομολογώ ότι με συμφέρει να κοιτάξω τον πρώτο, αλλά πείτε μου...αντέχω!!!! :o

Αποσυνδεδεμένος tzoulita

• Νέο μέλος
  • *
  • Όσο ζω ελπίζω !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:10:15 pm »
Δες τον πινακα μετα την ειδικη αγωγη!Η σειρα σου αν εισαι κατω απο 1000+δεν θα εχει αλλαξει τραγικα!Εγω ειμαι 900+ και μετα την ειδικη δεν μεταφερθηκα καθολου!
Μετά από κάθε καταιγίδα,βγαίνει ουράνιο τόξο!!!
Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!

Αποσυνδεδεμένος theof19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2011, 09:12:02 pm »

http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item556
ευχαριστω παρα πολυ, καλο κουραγιο σε ολους μας κ καλη τοποθετηση να εχουμε!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:41:29 am »
Αντίθετα είναι σχεδόν ακατόρθωτο νηπιαγωγοί γενικής παιδείας να προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη αφού η Α φάση ειδικής αγωγής περιελάμβανε την πρόσληψη 187 νηπιαγωγών ειδικής αγωγής. Το σύνολο των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ανέρχεται στους 629. Απομένουν 442 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής αδιόριστοι. Αυτοί προηγούνται στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη.

paideia-ergasia.gr
ΠΕ60

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:44:24 am »
Αντίθετα είναι σχεδόν ακατόρθωτο νηπιαγωγοί γενικής παιδείας να προσληφθούν στην παράλληλη στήριξη αφού η Α φάση ειδικής αγωγής περιελάμβανε την πρόσληψη 187 νηπιαγωγών ειδικής αγωγής. Το σύνολο των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής ανέρχεται στους 629. Απομένουν 442 νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής αδιόριστοι. Αυτοί προηγούνται στην πρόσληψη των εκπαιδευτικών για την παράλληλη στήριξη.

paideia-ergasia.gr

Συγνωμη αλλα το δικαιο ειναι να παιρνει ατομα απο τον πινακα γενικης για την παραλληλη και οχι βυσματακια των 400 ωρων. Αλλα...Ελλας το μεγαλειο σου...Πληρωσες; Ενταξει θα δουλεψεις...
Ντροπη...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:46:10 am από Triainoforos »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 01:57:11 am »

paideia-ergasia.gr
Συγνωμη αλλα το δικαιο ειναι να παιρνει ατομα απο τον πινακα γενικης για την παραλληλη και οχι βυσματακια των 400 ωρων. Αλλα...Ελλας το μεγαλειο σου...Πληρωσες; Ενταξει θα δουλεψεις...
Ντροπη...
ΠΕ60

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:09:54 am »

paideia-ergasia.gr
Ντροπη...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:13:29 am από Triainoforos »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:30:03 am »
Κοίταξε, ούτε εγώ θα είχα "πρόβλημα" να με καλέσουν στην παράλληλη. Και νομίζω ότι και πολλοί άλλοι "δεν έχουν πρόβλημα" να πάνε. Στο κάτω κάτω αυτά τα παιδιά μαθησιακά προβλήματα έχουν, δεν είναι κακοποιημένα. Αλλά αυτά τα άτομα έκαναν αυτά τα σεμινάρια κυρίως για την αποκατάσταση, σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αν και πιστεύω ακράδαντα ότι τους αρέσει. Γιατί ξέρω επίσης πολλούς που είχαν τα λεφτά και όμως δεν ήθελαν να πάνε σε τέτοια σεμινάρια. Αυτοί τώρα (των σεμιναρίων) έρχονται και μας λένε ότι τους παίρνουμε τις θέσεις και ότι είμαστε ακατάλληλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά. Και για να πω την αλήθεια δεν θεωρώ "ειδικό παιδαγωγό" κάποιον ο οποίος έχει κάνει αμφιβόλου ποιότητας σεμινάρια, που μετά από 2-3 χρόνια, όλως τυχαίως καταργήθηκαν.
ΠΕ60

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:38:27 am »
Κοίταξε, ούτε εγώ θα είχα "πρόβλημα" να με καλέσουν στην παράλληλη. Και νομίζω ότι και πολλοί άλλοι "δεν έχουν πρόβλημα" να πάνε. Στο κάτω κάτω αυτά τα παιδιά μαθησιακά προβλήματα έχουν, δεν είναι κακοποιημένα. Αλλά αυτά τα άτομα έκαναν αυτά τα σεμινάρια κυρίως για την αποκατάσταση, σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Αν και πιστεύω ακράδαντα ότι τους αρέσει. Γιατί ξέρω επίσης πολλούς που είχαν τα λεφτά και όμως δεν ήθελαν να πάνε σε τέτοια σεμινάρια. Αυτοί τώρα (των σεμιναρίων) έρχονται και μας λένε ότι τους παίρνουμε τις θέσεις και ότι είμαστε ακατάλληλοι να βοηθήσουμε τα παιδιά αυτά. Και για να πω την αλήθεια δεν θεωρώ "ειδικό παιδαγωγό" κάποιον ο οποίος έχει κάνει αμφιβόλου ποιότητας σεμινάρια, που μετά από 2-3 χρόνια, όλως τυχαίως καταργήθηκαν.

Μη σε γελαει κανεις...Το 80% το κανει μονο για το χρημα και τα μορια...Και το λενε και οι ΙΔΙΟΙ. Ας σταματησουμε επιτελους να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε αυτη τη χωρα, ολα απο εκει ξεκινανε. Γι' αυτο εχουμε φτασει σε αυτα τα χαλια.
Τζαμπα χαμενες θεσεις απο τον πινακα γενικης ειναι εγω αυτο ξερω. Και ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.
Αλλα το ειπα και παραπανω. Ολα για το χρημα γινονται, οπως θα γινουν σε λιγο και τα σεμιναρια στην Δευτεροβαθμια για την πιστοποιηση παιδαγωγικης καταρτισης...

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:45:36 am »
Μη σε γελαει κανεις...Το 80% το κανει μονο για το χρημα και τα μορια...Και το λενε και οι ΙΔΙΟΙ. Ας σταματησουμε επιτελους να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε αυτη τη χωρα, ολα απο εκει ξεκινανε. Γι' αυτο εχουμε φτασει σε αυτα τα χαλια.
Τζαμπα χαμενες θεσεις απο τον πινακα γενικης ειναι εγω αυτο ξερω. Και ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.
Αλλα το ειπα και παραπανω. Ολα για το χρημα γινονται, οπως θα γινουν σε λιγο και τα σεμιναρια στην Δευτεροβαθμια για την πιστοποιηση παιδαγωγικης καταρτισης...
Οι νηπιαγωγοί, πιστεύω, είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένες με το επάγγελμά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Αλλά τα σεμινάρια είναι όντως μεγάλη αδικία. Μία από τις πολλές στο σύστημα διορισμών.
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182601
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144