0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:38:27 amΜη σε γελαει κανεις...Το 80% το κανει μονο για το χρημα και τα μορια...Και το λενε και οι ΙΔΙΟΙ. Ας σταματησουμε επιτελους να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε αυτη τη χωρα, ολα απο εκει ξεκινανε. Γι' αυτο εχουμε φτασει σε αυτα τα χαλια.Τζαμπα χαμενες θεσεις απο τον πινακα γενικης ειναι εγω αυτο ξερω. Και ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.Αλλα το ειπα και παραπανω. Ολα για το χρημα γινονται, οπως θα γινουν σε λιγο και τα σεμιναρια στην Δευτεροβαθμια για την πιστοποιηση παιδαγωγικης καταρτισης...Οι νηπιαγωγοί, πιστεύω, είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένες με το επάγγελμά τους σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Αλλά τα σεμινάρια είναι όντως μεγάλη αδικία. Μία από τις πολλές στο σύστημα διορισμών.
Μη σε γελαει κανεις...Το 80% το κανει μονο για το χρημα και τα μορια...Και το λενε και οι ΙΔΙΟΙ. Ας σταματησουμε επιτελους να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας σε αυτη τη χωρα, ολα απο εκει ξεκινανε. Γι' αυτο εχουμε φτασει σε αυτα τα χαλια.Τζαμπα χαμενες θεσεις απο τον πινακα γενικης ειναι εγω αυτο ξερω. Και ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ.Αλλα το ειπα και παραπανω. Ολα για το χρημα γινονται, οπως θα γινουν σε λιγο και τα σεμιναρια στην Δευτεροβαθμια για την πιστοποιηση παιδαγωγικης καταρτισης...
Τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα? Παλι κανα πινακα θα φτιαχνεις εσυ...!
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:54:18 amΤι κανεις ξυπνια τετοια ωρα? Παλι κανα πινακα θα φτιαχνεις εσυ...!Όχι, οι πίνακες έχουν φτιαχτεί και έχουν ανεβεί ήδη από άλλες!
Δες τον πινακα μετα την ειδικη αγωγη!Η σειρα σου αν εισαι κατω απο 1000+δεν θα εχει αλλαξει τραγικα!Εγω ειμαι 900+ και μετα την ειδικη δεν μεταφερθηκα καθολου!
μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγει τρίτη φάση;
Εφόσον οι πίνακες έχουν κλειδώσει, πώς γίνεται να μετακινούμαστε; Όχι ότι με πειράζει που κατέβηκα δύο θέσεις...
Και εγω πιστευω Πεμπτη βραδυ ή Παρασκευη,ας ελπισουμε οτι θα παρει περισσοτερα ατομα απ'οτι πηρε περυσι στη γ φαση!
Μπράβο δημητρουλα για την δυναμική παρουσία σου. Με το καλό η αναπλήρωση