0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο φόρουμ που γράφουν οι αναπληρωτές της πληροφορικής λένε ότι πήραν στο Υπ.Παιδείας σήμερα και περιμένουν ότι θα βγει μια φάση γι΄αυτούς σήμερα.Άρα, κάτι κινείται, ελπίζω......
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:51:40 amΣτο φόρουμ που γράφουν οι αναπληρωτές της πληροφορικής λένε ότι πήραν στο Υπ.Παιδείας σήμερα και περιμένουν ότι θα βγει μια φάση γι΄αυτούς σήμερα.Άρα, κάτι κινείται, ελπίζω......sofi1981 ανησυχεις γιατι περιμενεις να εισαι μεσα στην γ φαση?
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:55:45 amΠαράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:51:40 amΣτο φόρουμ που γράφουν οι αναπληρωτές της πληροφορικής λένε ότι πήραν στο Υπ.Παιδείας σήμερα και περιμένουν ότι θα βγει μια φάση γι΄αυτούς σήμερα.Άρα, κάτι κινείται, ελπίζω......sofi1981 ανησυχεις γιατι περιμενεις να εισαι μεσα στην γ φαση?Ήλπιζα....με βάση τα περσινά δεδομένα.Είμαι στο 455, αλλά πάνω από μένα είναι πολλές που έχουν βάλει πολύ λίγα μέρη ενώ εγώ έχω βάλει και το κουτάκι. Άσε που το χειρότερο είναι ότι είμαι διοριστέα του τελευταίου ΑΣΕΠ και παραμένω για 2η χρονιά αδιόριστη!!!Γι΄αυτό έχω φρικάρει!!!!Υποτίθεται ότι θα είχα ¨σίγουρη¨ δουλειά και τώρα περιμένω να δουλέψω σαν αναπληρώτρια και αν....
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:06:05 amΠαράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:55:45 amΠαράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:51:40 amΣτο φόρουμ που γράφουν οι αναπληρωτές της πληροφορικής λένε ότι πήραν στο Υπ.Παιδείας σήμερα και περιμένουν ότι θα βγει μια φάση γι΄αυτούς σήμερα.Άρα, κάτι κινείται, ελπίζω......sofi1981 ανησυχεις γιατι περιμενεις να εισαι μεσα στην γ φαση?Ήλπιζα....με βάση τα περσινά δεδομένα.Είμαι στο 455, αλλά πάνω από μένα είναι πολλές που έχουν βάλει πολύ λίγα μέρη ενώ εγώ έχω βάλει και το κουτάκι. Άσε που το χειρότερο είναι ότι είμαι διοριστέα του τελευταίου ΑΣΕΠ και παραμένω για 2η χρονιά αδιόριστη!!!Γι΄αυτό έχω φρικάρει!!!!Υποτίθεται ότι θα είχα ¨σίγουρη¨ δουλειά και τώρα περιμένω να δουλέψω σαν αναπληρώτρια και αν....κοντα ειμαστε!πιστευω οτι θα πανε καλα τα πραγματα,ηρεμησε τωρα μη τους κανεις την χαρη να βρισκεσαι σε πανικο!
Καλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!
Μια κοπέλα έγραψε στον τοίχο του Καψαλάκη πως έμαθε ότι 300 νηπιαγωγοί που προσλήφθηκαν Α και
300 ατομα που δεν παρουσιαστηκαν απο την Α Φαση?Μηπως ειναι λιγο τραβηγμενο το νουμερο?