0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας.κανεις να μου εξηγησει για ΖΕΠ.
Καλησπέρα συνάδελφοι!!Είμαι νέα στο forum..Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας ενημερώνετε καθημερινά!! Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι..Στις προσλήψεις που έγιναν στην παράλληλη στήριξη οι ΠΕ60.50 είναι όλοι από τον πίνακα
Παράθεση από: kalinaki στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 06:41:44 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι!!Είμαι νέα στο forum..Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας ενημερώνετε καθημερινά!! Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι..Στις προσλήψεις που έγιναν στην παράλληλη στήριξη οι ΠΕ60.50 είναι όλοι από τον πίνακα
Καλημέρα παιδιά . Πληροφορία εκ των έσω. Η Γ φαση θα βγει την Τετάρτη. Μακάριιιιιιι.
jioannio σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!! Ολοι είναι κάτω από εμένα,εκτός κι αν δεν έχω καταλάβει σωστά..
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 09:38:54 amΚαλημέρα παιδιά . Πληροφορία εκ των έσω. Η Γ φαση θα βγει την Τετάρτη. Μακάριιιιιιι. Γιατί το προσπεράσαμε αυτό αφού είναι εκ των έσω...Zael δε ρώτας και για τον αριθμό???Περίπου έστω...Επιπλέον άλλαξε η σειρά μας μετά τις σημερινές εξελίξεις τελικά???Γιατί δεν το πιασα ομολογώ....
ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Κ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ...ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ