0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εκτός από facebook μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω με Καψαλάκη?μήπως έχει κάποιο τηλ επικοινωνίας?ξέρει κανείς?
Εγώ λέω ότι θα βγει Παρασκευή και ότι θα πάρει 550 άτομα (η πρόβλεψη του Καψαλάκη, όχι και τόσο αισιόδοξη, βέβαια!).
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:49:52 pmΕγώ λέω ότι θα βγει Παρασκευή και ότι θα πάρει 550 άτομα (η πρόβλεψη του Καψαλάκη, όχι και τόσο αισιόδοξη, βέβαια!).Πιο μέτα όμως από αυτή την πρόβλεψη νομίζω ότι αναφέρθηκε (στη σελίδα στο fb) ότι δυστυχώς θα κινηθούν οι προσλήψεις σύμφωνα με τα κενά του υπουργείου κι αυτά που δώσανε για τις αποσπάσεις...αν θυμαμαι καλά γύρω στα 395-8 για νηπιαγωγούς... μακαρί να μη βγει αυτο!!
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:16:03 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:49:52 pmΕγώ λέω ότι θα βγει Παρασκευή και ότι θα πάρει 550 άτομα (η πρόβλεψη του Καψαλάκη, όχι και τόσο αισιόδοξη, βέβαια!).Πιο μέτα όμως από αυτή την πρόβλεψη νομίζω ότι αναφέρθηκε (στη σελίδα στο fb) ότι δυστυχώς θα κινηθούν οι προσλήψεις σύμφωνα με τα κενά του υπουργείου κι αυτά που δώσανε για τις αποσπάσεις...αν θυμαμαι καλά γύρω στα 395-8 για νηπιαγωγούς... μακαρί να μη βγει αυτο!!καλα ας παρει 500+ και καπου θα βρει να βαλει τα ατομα μηπως και ανοιξει κανενα σχολειο καποια στιγμη!!!!
Παράθεση από: Boldini στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:06:29 pmεκτός από facebook μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω με Καψαλάκη?μήπως έχει κάποιο τηλ επικοινωνίας?ξέρει κανείς?θέλεις να σου στειλω σε προσωπικό μήνυμα το κινητό του;;
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:52:13 pmΝηπιαγωγοι 550 ή συνολο η αβαθμια?εεεεε οχι και ολη η αβαθμια 550....αν και με αυτους μου μπλεξαμε τιποτα δεν θα μου φανει περιεργο,αλλα πιστευω και εγω οτι θα εχει αρκετα ατομα μονο και μονο γιατι υπαρχουν κλειστα σχολεια!550 για νηπιαγωγους ειναι αρκετα αισιοδοξη προβλεψη,μακαρι,μακαρι λεω.....μακαρι να παρει 550 αλλα παρα πολλα τα βλεπω τουλαχιστον να μη καθυστερησει η δ φαση
Νηπιαγωγοι 550 ή συνολο η αβαθμια?
παιδια τα νευρα μου ,περιμενω με αγωνια την γ φαση ,περιμενω και τα αποτελεσματα απο την β χοριακη που εκανα σημερα.ποσο να αντεξω η γυναικα?
Παράθεση από: Ελεάνθη στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:44:01 pmπαιδια τα νευρα μου ,περιμενω με αγωνια την γ φαση ,περιμενω και τα αποτελεσματα απο την β χοριακη που εκανα σημερα.ποσο να αντεξω η γυναικα?θετικη θα ειναι.....αχ μπραβο!για παμε ανασες και μην αγχωνεσαι!