0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αφού το ξέρετε ρε κορίτσια.. αν δε φτάσουμε τις 100 σελίδες, φάση δε βγαίνει.. !!
Λοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα. Η κολλητή μου, που είναι δασκάλα, μου είπε, ότι της είπε ένας συνάδελφος, ότι του είπε ο Παληγιάννης ότι τα πολλά κενά θα φανούν από τον Οκτώβριο και μετά, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η καταγραφή των κενών που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις.
έτσι μπράβο βρε κορίτσια να επανέλθουμε στο θέμα μας γιατί ξεφύγαμε πολύ
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:05:15 pmΛοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα. Η κολλητή μου, που είναι δασκάλα, μου είπε, ότι της είπε ένας συνάδελφος, ότι του είπε ο Παληγιάννης ότι τα πολλά κενά θα φανούν από τον Οκτώβριο και μετά, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η καταγραφή των κενών που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις.Παρόλα αυτά ο Καψαλάκης τις προηγούμενες μέρες σε αντίστοιχη ερώτηση απάντησε ότι ΄το 99% όσων θα συνταξιοδοτηθούν, βρίσκεται ήδη σε άδεια. Οπότε μάλλον δεν θα αλλάξουν δραματικά τα κενά!
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:12:28 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:05:15 pmΛοιπόν, επανέρχομαι στο θέμα. Η κολλητή μου, που είναι δασκάλα, μου είπε, ότι της είπε ένας συνάδελφος, ότι του είπε ο Παληγιάννης ότι τα πολλά κενά θα φανούν από τον Οκτώβριο και μετά, γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η καταγραφή των κενών που προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις.Παρόλα αυτά ο Καψαλάκης τις προηγούμενες μέρες σε αντίστοιχη ερώτηση απάντησε ότι ΄το 99% όσων θα συνταξιοδοτηθούν, βρίσκεται ήδη σε άδεια. Οπότε μάλλον δεν θα αλλάξουν δραματικά τα κενά!Προφανώς, ο Παληγιάννης αναφέρεται σε όσους κατέθεσαν τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση τον Αύγουστο και ο Καψαλάκης (όπως λες) αναφέρεται σε όσους θα συντξιοδοτηθούν.
Πέρισυ ειχα φτάσει Λάρισα μέχρι να βγουν. Με το iphone σε όλο το ταξίδι. Μόλις φτάσαμε έντεκα παρά βγηκαν.