0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εννοείς όσοι είχαν διοριστεί τα 2 τελευταία έτη ; Αυτοί δηλαδή που πήγαν πέρυσι θα ξαναπάνε φέτος ;
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 06:04:00 pmΤι εννοείς όσοι είχαν διοριστεί τα 2 τελευταία έτη ; Αυτοί δηλαδή που πήγαν πέρυσι θα ξαναπάνε φέτος ;δεν εννοω τιποτε, ελπιζω να μας που αυτοι τι εννοουνευτυχως ειμαι αδιοριστος,και δεν απολυομαι εννοειται οτι συμπασχουμε με ολα τα παιδια που διοριστηκαν και δεν ξερουν τι θα απογινουν
Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει το ΠΥΣΔΕ για την τοποθέτηση φυσικών και μαθηματικών στην Α Αθήνας.Έμαθα ότι γι' αυτούς υπάρχουν κενά και για τους αναπληρωτές ίδιας ειδικότητας της Α Φάσης.Επίσης ο αιρετός που ενημέρωσε ανέφερε το γεγονός ότι προκύπτουν συνέχεια κενά.Επομένως οι μαθηματικοί και φυσικοί έχουν ελπίδες στη
http://dide-a-ath.att.sch.gr/new/index.php?option=com_content&view=article&id=113:-81-821519-9-2011&catid=1:2011-02-15-14-09-08&Itemid=6μόλις πριν λίγο τοποθετήθηκαν οι μόνιμοι μαθηματικοί και φυσικοί και έχει κενά για τους αναπληρωτές των ίδιων ειδικοτήτων, σε ξεφορτώθηκε μάλλον τηλεφωνικά κάποιος, στις 11 ήμουν εκεί και μάλιστα πέτυχα και τη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, δεν μπήκα μέσα στην αίθουσα, απ' έξω ήμουν ζητώντας πληροφορίες.Να μην ανησυχείς...