0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα που έτυχε και είδα τα κινητά μερικών μαθητών μου κατάλαβα ότι ξαναβγήκε η εγκύκλιος(έτσι λέγεται;; )αυτή για να μη βλέπουν οι εκπαιδευτικοί τι κινητά έχουν κάποιοι μαθητές τα οποία κοστίζουν όσο ένας μισθός τους περίπου...
Παράθεση από: dinateacher στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 10:41:57 pmΣήμερα που έτυχε και είδα τα κινητά μερικών μαθητών μου κατάλαβα ότι ξαναβγήκε η εγκύκλιος(έτσι λέγεται;; )αυτή για να μη βλέπουν οι εκπαιδευτικοί τι κινητά έχουν κάποιοι μαθητές τα οποία κοστίζουν όσο ένας μισθός τους περίπου... πλάκα - πλάκα μερικά απο αυτά δε θα τα πιάσουμε ποτέ στα χέρια μας μήπως όμως φοβούνται μην αρπάξουμε κανένα που θα μας γυαλίσει;
2. Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν κατά την ώρα της διδασκαλίας να έχουν θέσει εκτός λειτουργίας εκτός από τα κινητά τους τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας δεδομένοι εικόνας και ήχου. Παράλειψη του ανωτέρω καθήκοντος αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα, που εμπίπτει στην έννοια της περιπτώσεως στ) της παραγράφου 1 του άρθρου 107 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26 Α').[/i]
Παράθεση από: lzdg στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 10:23:03 am2. Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν κατά την ώρα της διδασκαλίας να έχουν θέσει εκτός λειτουργίας εκτός από τα κινητά τους τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας δεδομένοι εικόνας και ήχου. Παράλειψη του ανωτέρω καθήκοντος αποτελεί πειθαρχικό αδίκημα, που εμπίπτει στην έννοια της περιπτώσεως στ) της παραγράφου 1 του άρθρου 107 του Ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26 Α').[/i]αν ερμηνεύω σωστά το παραπάνω, ο (άθλιος?) συντάκτης του (άθλιου?) άρθρου, υπονοεί οτι απαγορεύεται και η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και προβολέα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, ή μήπως τα Ελληνικά μου θέλουν βελτίωση?