0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έβαλα πρώτες επιλογές Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο και τα χαρτιά μου τα έστειλα με Παράθεση από: Roula_S στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 12:02:25 amΤηνος,Συρος και ΣεριφοςΤη πρωτη μερα που παρουσιαστηκα ημουν εγω και αλλες 2 νηπιαγωγοι και μας ειπαν απο γραφειο οτι μπορουσαμε να κανουμε αναληψη υπηρεσιας μεσω φαξ!Τσαμπα η ταλαιπωρια και τα εξοδα...Παρος,Μυκονος και Σαντορινη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ακριβα. Είμαι από Μήλο και ελπίζω να είμαι κάπου κοντά στο σπίτι μου.
Τηνος,Συρος και ΣεριφοςΤη πρωτη μερα που παρουσιαστηκα ημουν εγω και αλλες 2 νηπιαγωγοι και μας ειπαν απο γραφειο οτι μπορουσαμε να κανουμε αναληψη υπηρεσιας μεσω φαξ!Τσαμπα η ταλαιπωρια και τα εξοδα...Παρος,Μυκονος και Σαντορινη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ακριβα
Παράθεση από: kativoutsi στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:00:28 pmΕγώ έβαλα πρώτες επιλογές Μήλο, Κίμωλο, Σίφνο και τα χαρτιά μου τα έστειλα με Παράθεση από: Roula_S στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 12:02:25 amΤηνος,Συρος και ΣεριφοςΤη πρωτη μερα που παρουσιαστηκα ημουν εγω και αλλες 2 νηπιαγωγοι και μας ειπαν απο γραφειο οτι μπορουσαμε να κανουμε αναληψη υπηρεσιας μεσω φαξ!Τσαμπα η ταλαιπωρια και τα εξοδα...Παρος,Μυκονος και Σαντορινη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ακριβα. Είμαι από Μήλο και ελπίζω να είμαι κάπου κοντά στο σπίτι μου.Όταν το έλεγα πως γίνεται μέσω fax , μόνο που δε με έστησαν στον τοίχο!
Να σου πω κάτι κάθε χρόνο το κάθε γραφείο λεει τα δικά του. Πριν 5-6 χρόνια στις Κυκλάδες σε φίλη μου της είπαν να τα στείλει με fax τα χαρτιά της. Πριν 2 χρόνια εμένα χατηρικώς με άφησαν να τα στείλω με fax και μου είπαν πως έπρεπε να είχα πάει Σύρο. Φέτος πήγα και μας είπαν ότι μπορούσαμε να κάνουμε την διαδικασία μέσω fax. Τι να πω ...... συννενόηση σε αυτή τη χώρα μπουζούκι!
Δε βλέπω να βγαίνουν σήμερα τα αποτελέσματα... Σε αναμονή τόσες ώρες ... και τίποτα ακόμα... Μήπως είχατε ενημέρωση για το πότε θα τα βγάλουν;