*

Αποστολέας Θέμα: Κενά Νηπιαγωγών  (Αναγνώστηκε 21813 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Κενά Νηπιαγωγών
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:53:07 pm »
Έχετε υπόψην σας όσοι περιμένετε β και γ φάση ότι υπάρχουν άτομα που τα προσπέρασε το σύστημα. Δηλαδή πήρε α φάση 1097 άτομα αλλά ο πίνακας έτρεξε μέχρι το 1295. Αυτό σημαίνει ότι σε συτά τα 669 κενά που δίνει η ΔΟΕ θα είναι μέσα και άτομα που τα προσπέρασε το σύστημα.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:09:44 »

Αποσυνδεδεμένος maro2804

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:53:58 pm »
ΣΩΣΤΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 260 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΟΧΙ?

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 05:59:18 pm »
ΣΩΣΤΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 260 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΟΧΙ?
Kai vevaia na eisai aisiodoksi!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:18:56 pm »
Afta ta kena pou edose i DOE einai apo tous airetous kathe perioxis kata prosegkisi, afou se pollous nomous den exoun topothetithei akoma oi anaplirotes, alla kai oi neodioristoi, opote den yparxei pliris eikona. Otan einai na vgei i B' fasi (20-23/9) tha vgoun ki alla kena Afta katalava ap' auta pou elegan o Kapsalakis kai o Mpratis. S'auta ta kena tha einai kai oi adeies astheneias, kyisis, anatrofis, k.lp.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:22:39 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:09:44 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:36:39 pm »
Demetroula γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες δυσκολεύομαι πολύ να διαβασω τα μηνύματα σου και θέλω τόσο πολύ να τα διαβάζω!!! γράφεις πολύ ιδιαίτερα μηνύματα, να είσαι καλά :)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:49:07 pm »
Demetroula γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες δυσκολεύομαι πολύ να διαβασω τα μηνύματα σου και θέλω τόσο πολύ να τα διαβάζω!!! γράφεις πολύ ιδιαίτερα μηνύματα, να είσαι καλά :)
:) :) :)
Efxaristo poly, alla dystyxos exo kanei format ston ypologisti kai den evala akoma ellinika!
ΠΕ60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 07:41:58 pm »
Υπουργείο Παιδείας: Τα κενά σε εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου είναι: Πρωτοβάθμια 2.411 - Δευτεροβάθμια 930

http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44849

To arthro leei: στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κενά σε πανελλαδικό επίπεδο σε δασκάλους και νηπιαγωγούς είναι 675 και σε ειδικότητες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (καλλιτεχνικά, μουσική, θεατρική αγωγή) 1736
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 07:44:37 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 08:00:56 pm »
και εγώ είμαι από αυτές που προσπέρασε το σύστημα κ ενώ έχω αρκετά καλή θέση με τις επιλογές μου να είναι θεσνίκη, κοζάνη κ χαλκιδική δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη!Αλλά με 2 παιδιά μικρά που να έτρεχα στα νησιά?

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 09:54:33 pm »
Kapsalakis:
Τα κενά, σύμφωνα με τη ΔΟΕ είναι: 874 δάσκαλοι, 669 νηπιαγωγοί, 730 αγγλικής, 525 γυμναστές, 556 μουσικής, 851 ειδικής αγωγής, 498 άλλες ειδικότητες...

Λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτος 2011-2012

Α/Α   ΠΥΣΠΕ   Δάσκαλοι   Νηπιαγωγοί   Αγγλικών   Φ. Αγωγ   Μουσικής   
Ειδ. Αγωγή   Άλλες ειδικότητες   Γενικό Σύνολο Κενών
1.    Αθήνας Α'   26   49   44   31   22   42   0   214
2.    Αθήνας

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:07:36 pm »
Εχω μια μεγαλη απορια: Τον Αυγουστο εδινε για Χιο 76 κενα, εγιναν μονο 2 διορισμοι και δεν ηρθε κανενας με αποσπαση. Στην Α φαση εστειλε 57 κενα (αν δεν κανω λαθος) και σημερα η ΔΟΕ βγαζει οτι απεμειναν 2 κενα!!!! Πως γινεται? Μια υποθεση που εκανα ειναι η εξης: Σημερα που ειδα την κατασταση ελειπαν 2 ατομα,προφανως δεν ηρθαν και η ΔΟΕ εδωσε αυτα τα κενα. Τα υπολοιπα?Πως καλυφθηκαν????????!!!!!!!!!!!! Μηπως εχει συμβει και με αλλες περιοχες το ιδιο?
Ki allou sumbainei auto ap' oti exw parathrhsei. Gi' ayto kai meta tis apospaseis, kai ligo prin bgei h B' fash (telos ths allhs bdomadas) 8a ksanabgoun kena ana perioxh.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:22:45 pm »
Υπουργείο Παιδείας: Τα κενά σε εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου είναι: Πρωτοβάθμια 2.411 - Δευτεροβάθμια 930

To arthro leei: στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κενά σε πανελλαδικό επίπεδο σε δασκάλους και νηπιαγωγούς είναι 675 και σε ειδικότητες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (καλλιτεχνικά, μουσική, θεατρική αγωγή) 1736

Συγνώμη αυτά τα κενά πως προκύπτουν γιατί θα μας τρελλάνουν! Αφού δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμη οι αναπληρωτές της α΄φάσης, περιμένοντας να ανακοινωθούν ακόμη οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πολύ λίγες είναι οι πρωτοβάθμιες που ήταν οργανωμένες και ξέρουν ακριβώς τα κενά τους.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2011, 10:46:51 pm »

Συγνώμη αυτά τα κενά πως προκύπτουν γιατί θα μας τρελλάνουν! Αφού δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμη οι αναπληρωτές της α΄φάσης, περιμένοντας να ανακοινωθούν ακόμη οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πολύ λίγες είναι οι πρωτοβάθμιες που ήταν οργανωμένες και ξέρουν ακριβώς τα κενά τους.
Auta einai ta gnwsta plasta noumera tou Ypourgeiou, xwris tekmhriwsh, gia epikoinwniakous logous. Mhn agxwneste tsampa.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος LIAV

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:36:13 am »
Πάντως θα περίμενα από τους αιρετούς τουλάχιστον της κάθε περιφέρειας ( οι οποίοι όταν έχουν εκλογές είναι συνεχώς μέσα στις τάξεις μας) να δώσουν επιτέλους τα κενά που αντιστοιχούν σε αναπληρωτές και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τους μόνιμους, τις μεταθέσεις και αποσπάσεις τους. Αλλιώς να μην ζητάνε την ψήφο μας και να μας ξεκαθαρίσουν ότι δεν ενδιαφέρονται για αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος adria

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:39:29 am »
Πάντως θα περίμενα από τους αιρετούς τουλάχιστον της κάθε περιφέρειας ( οι οποίοι όταν έχουν εκλογές είναι συνεχώς μέσα στις τάξεις μας) να δώσουν επιτέλους τα κενά που αντιστοιχούν σε αναπληρωτές και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τους μόνιμους, τις μεταθέσεις και αποσπάσεις τους. Αλλιώς να μην ζητάνε την ψήφο μας και να μας ξεκαθαρίσουν ότι δεν ενδιαφέρονται για αναπληρωτές.
οπως τα λες ειναι, αντε γιατι αρκετα μας δουλεψαν ολοι τους και με τα κενα και με τις πιστωσεις, τις συνταξεις κτλ αμα πια >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182593
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)