0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε υπόψην σας όσοι περιμένετε β και γ φάση ότι υπάρχουν άτομα που τα προσπέρασε το σύστημα. Δηλαδή πήρε α φάση 1097 άτομα αλλά ο πίνακας έτρεξε μέχρι το 1295. Αυτό σημαίνει ότι σε συτά τα 669 κενά που δίνει η ΔΟΕ θα είναι μέσα και άτομα που τα προσπέρασε το σύστημα.
ΣΩΣΤΟ.ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 260 ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Η ΟΧΙ?
Demetroula γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες δυσκολεύομαι πολύ να διαβασω τα μηνύματα σου και θέλω τόσο πολύ να τα διαβάζω!!! γράφεις πολύ ιδιαίτερα μηνύματα, να είσαι καλά
Kapsalakis:Τα κενά, σύμφωνα με τη ΔΟΕ είναι: 874 δάσκαλοι, 669 νηπιαγωγοί, 730 αγγλικής, 525 γυμναστές, 556 μουσικής, 851 ειδικής αγωγής, 498 άλλες ειδικότητες...Λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτος 2011-2012Α/Α ΠΥΣΠΕ Δάσκαλοι Νηπιαγωγοί Αγγλικών Φ. Αγωγ Μουσικής Ειδ. Αγωγή Άλλες ειδικότητες Γενικό Σύνολο Κενών1. Αθήνας Α' 26 49 44 31 22 42 0 2142. Αθήνας
Εχω μια μεγαλη απορια: Τον Αυγουστο εδινε για Χιο 76 κενα, εγιναν μονο 2 διορισμοι και δεν ηρθε κανενας με αποσπαση. Στην Α φαση εστειλε 57 κενα (αν δεν κανω λαθος) και σημερα η ΔΟΕ βγαζει οτι απεμειναν 2 κενα!!!! Πως γινεται? Μια υποθεση που εκανα ειναι η εξης: Σημερα που ειδα την κατασταση ελειπαν 2 ατομα,προφανως δεν ηρθαν και η ΔΟΕ εδωσε αυτα τα κενα. Τα υπολοιπα?Πως καλυφθηκαν??!!!!!!!!!!!! Μηπως εχει συμβει και με αλλες περιοχες το ιδιο?
Υπουργείο Παιδείας: Τα κενά σε εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου είναι: Πρωτοβάθμια 2.411 - Δευτεροβάθμια 930http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44849To arthro leei: στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κενά σε πανελλαδικό επίπεδο σε δασκάλους και νηπιαγωγούς είναι 675 και σε ειδικότητες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (καλλιτεχνικά, μουσική, θεατρική αγωγή) 1736
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 07:41:58 pmΥπουργείο Παιδείας: Τα κενά σε εκπαιδευτικούς σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου είναι: Πρωτοβάθμια 2.411 - Δευτεροβάθμια 930http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44849To arthro leei: στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση τα κενά σε πανελλαδικό επίπεδο σε δασκάλους και νηπιαγωγούς είναι 675 και σε ειδικότητες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (καλλιτεχνικά, μουσική, θεατρική αγωγή) 1736Συγνώμη αυτά τα κενά πως προκύπτουν γιατί θα μας τρελλάνουν! Αφού δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμη οι αναπληρωτές της α΄φάσης, περιμένοντας να ανακοινωθούν ακόμη οι αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πολύ λίγες είναι οι πρωτοβάθμιες που ήταν οργανωμένες και ξέρουν ακριβώς τα κενά τους.
Πάντως θα περίμενα από τους αιρετούς τουλάχιστον της κάθε περιφέρειας ( οι οποίοι όταν έχουν εκλογές είναι συνεχώς μέσα στις τάξεις μας) να δώσουν επιτέλους τα κενά που αντιστοιχούν σε αναπληρωτές και να μην ενδιαφέρονται μόνο για τους μόνιμους, τις μεταθέσεις και αποσπάσεις τους. Αλλιώς να μην ζητάνε την ψήφο μας και να μας ξεκαθαρίσουν ότι δεν ενδιαφέρονται για αναπληρωτές.