0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέλος σε μια κατάσταση που βρωμάει βύσμα, λαμογιά και χωρίς ίχνος τσίπα, τουλάχιστον από τους εκπαιδευτικούς.Και γιατί όλα αυτά? Γιατί πολύ απλά η πρόσκληση για τους ωρομίσθιους στα ΙΕΚ του ΟΕΕΚ είναι ελλειπέστατη.Πηγαίνοντας σήμερα στο ΙΕΚ του Κορυδαλλού,δήλωνες τα δικαιολογητικά και προφανώς άμα είχες και πιστοποιητικό ξένης γλώσσας το δήλωνες και αυτό, όμως η πρόσκληση δεν το συμπεριελάμβανε στα δικαιολογητικά. Με αποτέλεσμα πολύ υποψήφιοι για να μην πω σχεδόν όλο το σύνολο δεν το είχε μαζί του. Οπότε η γραμματεία στο ακύρωνε και δεν το αξιολογούσε με το πρόσχημα ότι "αφού δε το προσκομίζεις, άρα δε το έχεις."Σε απάντηση μου, ότι δεν αναφέρετε στα απαραίτητα δικαιολογητικά, πως να το ξέρω ότι χρειάζεται, μου απάντησε ότι"αφού αναφέρεις ότι γνωρίζεις Αγγλικά, έπρεπε να το φέρεις και ότι έχεις δίκιο, αλλά έτσι είναι το σύστημα".Η κυρία συνεχώς μου απαντούσε με το βλέμμα χαμηλωμένο κοιτώντας στο άπειρο και με μια φάτσα που θύμιζε "μαμά μου πέτσωσε το γάλα μου". Φυσικά δεν είμαι ο μόνος που διαμαρτυρήθηκε καθώς υπήρχαν και άλλοι. Εντύπωση πάντως μου έκανε το γεγονός πως κάποια κοπέλα είχε όλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν τα συμπεριελάμβανε η πρόσκληση. Τυχαίο, δε νομίζω.Προς απάντηση στη γραμματεία...και το ΑΦΜ μου ζήτησες να γράψω, γιατί δε μου ζητάς να σου φέρω και την Απόδοση Αριθμού Φορολογίκου Μητρώου, μπορεί να λέω ψέματα...Έχω και κάτι επαίνους από το δημοτικό, να τα προσκομίσω μήπως μετρηθούν?Προφανώς η κατάσταση είναι για γέλια. Δε πειράζει όμως, βάλτε τη Τασούλα ή Αννούλα σας που ήταν σωστό βύσμα.Της εύχομαι να περάσει μία από της χειρότερες εκπαιδευτικές χρονιές, για να μάθει τι σημαίνει μαθητής και ειδικά των ΙΕΚ. Εκει βλέπεις δε περνάνε τα βύσματα...τρως το αγγούρι και κάθεσαι.Και κάτι τελευταίο. Η κυρία Διαμαντοπούλου θα έχει από εδώ και πέρα τη συμπαράστασή μου, για το μόνο και μοναδικό λόγο που τη σέβομαι περισσότερο από τη "φάρα" των καθηγητών και των δασκάλων (δεν αναφέρομαι στο σύνολο, μόνο σε ανάλογες περιπτώσεις).Ότι θα σου πει ευθέως...σου μειώνω το μισθό, άδικα και κάνω άλλα τόσα εις βάρο σου, αλλά σου το λέω μπροστά, δε κρύβομαι.Τουλάχιστον μη με πει κάνεις ότι φταίει και σε αυτό!! Από τη μία κράζουμε το κατεστημένο, αλλά από την άλλη θα το ακολουθήσουμε...έτσι μάθαμε, γιατί να το αλλάξουμε άλλωστε?Μείωσε και άλλο το μισθό....να δούμε τελικά θα γελάει για πολύ ακόμα η Αννούλα ή η Τασούλα ή ο οποιοσδήποτε μπαίνει με αθέμιτο τρόπο.Πριν λοιπόν κράξετε σκεφτείτε πόσες ΩΡΕΣ μπορεί να χρειάστηκε κάποιος, να μαζέψει τα δικαιολογητικά, να τα θεωρήσει στα ΚΕΠ, να φτάσει στο ΙΕΚ και στη τελική να τον απορρίπτουν, ενώ ακολούθησε τα πάντα σωστά!! Υ.Σ. Υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις...με κάτι θέσεις αγνώστου ταυτότητας, που δυστυχώς το παλικάρι (βύσμα) πρέπει να περιμένει μέχρι αύριο. Αυτός και ένα άλλο παλικάρι που προφανώς γλείφει για την ίδια θέση.
Εντύπωση πάντως μου έκανε το γεγονός πως κάποια κοπέλα είχε όλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν τα συμπεριελάμβανε η πρόσκληση. Τυχαίο, δε νομίζω.
Παράθεση από: vagus venato στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 05:31:39 pmΕντύπωση πάντως μου έκανε το γεγονός πως κάποια κοπέλα είχε όλα τα δικαιολογητικά, ακόμα και αυτά που δεν τα συμπεριελάμβανε η πρόσκληση. Τυχαίο, δε νομίζω.αν την πατήσεις μια φορά, την επόμενη απλά είσαι προετοιμασμένος.
Γενικά μη δίνεις τόση σημασία στο να δουλέψεις σε ΙΕΚ. Ρώτα άτομα που είχαν δουλέψει, να σου πουν τη γνώμη τους. Σε λίγο καιρό θα τα βλέπεις κι εσύ σαν τριτοτέταρτη προτεραιότητα & θα γελάς με τα νεύρα σου σήμερα για το θέμα.Α, τα "χωσίδια" καλά είναι, αλλά επειδή υπάρχουν & κανόνες, ας είσαι λίγο πιο συγκρατημένος. Καλό θα ήταν να τροποποιήσεις και κάποια σημεία παραπάνω.
Δε θα μου αξιολογήσουν τη ξένη γλώσσα, διότι δε κατέθεσα το απαραίτητο δικαιολογητικό. Αυτά για το μέλος palioseira.Δε ξέρω εάν το προσκομίσω τώρα μετά από όλα αυτά εάν πάλι μου το δεχτούν...είναι στη κρίση του διευθυντή ο οποίος δε γνώριζε εάν θα μετρήσει ή όχι!!Ξέρω φίλε την εκπάιδευση απο έξω και ανακατωτα..δασκαλους συγγενεις έχω, διευθυντές, σχολικους συμβούλους φίλους που συνεργάζονται με το υπουργείο...αλλά τετοια Μλ@κία πρώτη φορα συνάντησα.Τετοια κωλοφαρα σαν τους εκπαιδευτικους (ειδικά τους δασκάλους) δεν εχω ξανασυνατήσει. Κάθε μέρα φασαρία στο γραφείο για ανούσια πράγματα. Ειδικά οι νέοι είναι...και μη χειρότερα...νομίζουν έχουν πιάσει θέση...πρωθυπουργού...έλεος παιδιά cool.