0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μας κανουν οτι θελουν και δεν μιλαμε γιατι τους εχουμε αναγκη. 1.
Απο την στιγμη που το λεει ο Καψαλακης, για μενα, ειναι ετσι. Θα παρει ΖΕΠ απο οσους εχουν δηώσει την παραλληλη. Μου φαινεται και λογικο δυστυχως. Γιατι καλα εμεις λεμε πως δεν μας πειραζει, αλλα σκεφτειτε καποιος να μην θελει να παει για ΖΕΠ! Καποιος που δεν εχει δηλωσει την παραλληλη σημαινει πως δεν την θελει, συνεπως δεν θα θελει και κατι αναλογο, οπως το ΖΕΠ. Αρα πως θα παρει με τη σειρα του πινακα για ΖΕΠ χωρις να εχεις δηλωσει την παράλληλη;
Παράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:16:08 pmΑπο την στιγμη που το λεει ο Καψαλακης, για μενα, ειναι ετσι. Θα παρει ΖΕΠ απο οσους εχουν δηώσει την παραλληλη. Μου φαινεται και λογικο δυστυχως. Γιατι καλα εμεις λεμε πως δεν μας πειραζει, αλλα σκεφτειτε καποιος να μην θελει να παει για ΖΕΠ! Καποιος που δεν εχει δηλωσει την παραλληλη σημαινει πως δεν την θελει, συνεπως δεν θα θελει και κατι αναλογο, οπως το ΖΕΠ. Αρα πως θα παρει με τη σειρα του πινακα για ΖΕΠ χωρις να εχεις δηλωσει την παράλληλη;Δεν έχει σημασία ποιος είπε τι και τι είναι λογικό!Στην εγκύκλιο σελίδα 8 αναφέρει ρητά ότι για το ΖΕΠ θα παίρνει όλους όσους έχουν κάνει την παρούσα αίτηση και δεν υπάρχει κουτάκι ξεχωριστό όπως η παράλληλη για να την επιλέξεις ή όχι.Είναι για όλους!!! Ας το λέει και ο Πάπας είναι παράνομο αν γίνει κάτι τέτοιο!!!!Αν υποψιαστώ ότι είμαι σειρά για ΖΕΠ και με πατάνε για να πάρουν όσους δήλωσαν παράλληλη θα πάω το θέμα στο υπουργείο και στα κανάλια, αρκεί να δικαιωθώ!!!Αν ο κύριος Καψαλάκης και ο οποιοσδήποτε εμμένει σε αυτή την άποψη ας μας δώσει την ερμηνεία της σελίδας 8, αφού εμείς την μεταφράζουμε λάθος!!!Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια!Για τελευταία φορά, στην σελίδα 8 της εγκυκλίου αναφέρει ότι όλοι μπορούν να κληθούν για ΖΕΠ!ΟΛΟΙ!!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:26:28 pmΠαράθεση από: πεγκυ στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 10:16:08 pmΑπο την στιγμη που το λεει ο Καψαλακης, για μενα, ειναι ετσι. Θα παρει ΖΕΠ απο οσους εχουν δηώσει την παραλληλη. Μου φαινεται και λογικο δυστυχως. Γιατι καλα εμεις λεμε πως δεν μας πειραζει, αλλα σκεφτειτε καποιος να μην θελει να παει για ΖΕΠ! Καποιος που δεν εχει δηλωσει την παραλληλη σημαινει πως δεν την θελει, συνεπως δεν θα θελει και κατι αναλογο, οπως το ΖΕΠ. Αρα πως θα παρει με τη σειρα του πινακα για ΖΕΠ χωρις να εχεις δηλωσει την παράλληλη;Δεν έχει σημασία ποιος είπε τι και τι είναι λογικό!Στην εγκύκλιο σελίδα 8 αναφέρει ρητά ότι για το ΖΕΠ θα παίρνει όλους όσους έχουν κάνει την παρούσα αίτηση και δεν υπάρχει κουτάκι ξεχωριστό όπως η παράλληλη για να την επιλέξεις ή όχι.Είναι για όλους!!! Ας το λέει και ο Πάπας είναι παράνομο αν γίνει κάτι τέτοιο!!!!Αν υποψιαστώ ότι είμαι σειρά για ΖΕΠ και με πατάνε για να πάρουν όσους δήλωσαν παράλληλη θα πάω το θέμα στο υπουργείο και στα κανάλια, αρκεί να δικαιωθώ!!!Αν ο κύριος Καψαλάκης και ο οποιοσδήποτε εμμένει σε αυτή την άποψη ας μας δώσει την ερμηνεία της σελίδας 8, αφού εμείς την μεταφράζουμε λάθος!!!Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια!Για τελευταία φορά, στην σελίδα 8 της εγκυκλίου αναφέρει ότι όλοι μπορούν να κληθούν για ΖΕΠ!ΟΛΟΙ!!!!