0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vivian24 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:20:49 pmεγω που εχω 275 στον μηδενικης εβαλα και το κουτι συν και τους 30 νομους τι στα κομματια ελπιζω.. αλλα και εσυ Φωτεινουλα δεν εισαι σε ασχημη θεση!! τι να πουν αλλοι..Δεν εχω βαλει κουτακι ομως..Μονο τους 30 νομους
εγω που εχω 275 στον μηδενικης εβαλα και το κουτι συν και τους 30 νομους τι στα κομματια ελπιζω.. αλλα και εσυ Φωτεινουλα δεν εισαι σε ασχημη θεση!! τι να πουν αλλοι..
εγω στον κοσμο μου ελπιζω στην γ φαση να παρει β. ελλαδα
Μακαρι !!!Τι να πω..Αντε σας αφηνω..Θα τα πουμε αυριο πρωι πρωι..(ενταξει οχι μολις χαραξει κ η μερα )...Καληνυχταααα
Φωτεινη πιστευω θα σε παρουν με τους 30 νομους που εβαλες και χωρις κουτι. μην αγχωνεσαι!! και γενικοτερα μην αγχωνεστε!!!! ολα καλα θα πανε! καλο βραδυ, αυριο παλι να μας βγουν τα ματια!!
μπορει να πω κατι που δεν θα ακουστει ισως ωραιο με την κριση που ζουμε τωρα αλλα συμφωνω με την πεγκυ για τα ζεπ. εγω για παραδειγμα που δεν εβαλα παραλληλη για τονν χ, ψ λογο και φυσικα λογω τ εσπα θα με πειραζε αν με επαιρναν σε φαση ζεπ που χρηματοδοτειται απο ιδιο προγραμμα, ο καθενας καλως ή κακως εχει κανει τις επιλογες και για να τις κανει καποιο λογο θα εχει, οπως γινεται και με το περιφημο κουτακι ή με τις περιοχες.. εφοσον δεν δηλωσα εσπα γτ να με παρει σε ενα αλλο προγραμμα π ειναι παλι μεσω εσπα.. ας παρει αυτους που επελεξαν παραλληλη.. τελος παντων οτι κ να λεω εγω ομως η εγκυκλιος το αναφερει ξεκαθαρα
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:43:01 pmμπορει να πω κατι που δεν θα ακουστει ισως ωραιο με την κριση που ζουμε τωρα αλλα συμφωνω με την πεγκυ για τα ζεπ. εγω για παραδειγμα που δεν εβαλα παραλληλη για τονν χ, ψ λογο και φυσικα λογω τ εσπα θα με πειραζε αν με επαιρναν σε φαση ζεπ που χρηματοδοτειται απο ιδιο προγραμμα, ο καθενας καλως ή κακως εχει κανει τις επιλογες και για να τις κανει καποιο λογο θα εχει, οπως γινεται και με το περιφημο κουτακι ή με τις περιοχες.. εφοσον δεν δηλωσα εσπα γτ να με παρει σε ενα αλλο προγραμμα π ειναι παλι μεσω εσπα.. ας παρει αυτους που επελεξαν παραλληλη.. τελος παντων οτι κ να λεω εγω ομως η εγκυκλιος το αναφερει ξεκαθαραδεν θα διαφωνήσω, αλλά να που τώρα που στενεύουν τα πράγματα κάποιοι που δεν έχουν δηλώσει παράλληλη θέλουν έστω να τους απορροφήσουν οι ΖΕΠ και είναι αδικία να μην τους πάρει εφόσον τους καλύπτει η εγκύκλιος.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:52:07 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:43:01 pmμπορει να πω κατι που δεν θα ακουστει ισως ωραιο με την κριση που ζουμε τωρα αλλα συμφωνω με την πεγκυ για τα ζεπ. εγω για παραδειγμα που δεν εβαλα παραλληλη για τονν χ, ψ λογο και φυσικα λογω τ εσπα θα με πειραζε αν με επαιρναν σε φαση ζεπ που χρηματοδοτειται απο ιδιο προγραμμα, ο καθενας καλως ή κακως εχει κανει τις επιλογες και για να τις κανει καποιο λογο θα εχει, οπως γινεται και με το περιφημο κουτακι ή με τις περιοχες.. εφοσον δεν δηλωσα εσπα γτ να με παρει σε ενα αλλο προγραμμα π ειναι παλι μεσω εσπα.. ας παρει αυτους που επελεξαν παραλληλη.. τελος παντων οτι κ να λεω εγω ομως η εγκυκλιος το αναφερει ξεκαθαραδεν θα διαφωνήσω, αλλά να που τώρα που στενεύουν τα πράγματα κάποιοι που δεν έχουν δηλώσει παράλληλη θέλουν έστω να τους απορροφήσουν οι ΖΕΠ και είναι αδικία να μην τους πάρει εφόσον τους καλύπτει η εγκύκλιος.