0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:23:16 pmπεσαμε σε περιπτωση..Τρομοκρατισσα βιβακιβρε παιδια το συνεχιζει οποιος εχει φεις ας της απαντησει δεν αντεχω..
πεσαμε σε περιπτωση..Τρομοκρατισσα βιβακι
Gwgoula Adamopoulou ma apo to post toy pde to eida kai tromaxa...k to anefera edw....dld an ayrio sas elega oti oloi apolueste den 8a 8elate na to ma8ete????mallon ta aytia sas 8eloun na sas ta xaideyoun pantws gia na to anefere h kopela sto forum kapoios thn enhmerwse.... Gwgoula Adamopoulou kai sygnwmh evi o proistamenos einai pio axiopistos apo ton ka8enan??edw den einai h diamantopoulou oute kan o prw8upoyrgos..... Evi Priovolou ναι κοπελα μ το παρουσιασες σαν δικο σου ομως, και εφοσον ηθελες να το μεταφερεις , μετεφερε το ολοκληρωμενο και οχι μισο.. τελειωσε το θεμα εδω. Gwgoula Adamopoulou den to paroysiasa diko m....allwste paradextika oti to metefera....ayto se xalase esena???ti na sou pw.....edw dialuetai h xwra ki esu apo ta mikropragmata pianesai.... Evi Priovolou αχ κοπελα μου , τελος σ ειπα τελος!! δεν εχω καμια ορεξη να ερχομαι σε αντιπαραθεση, απλως για να μην τρομοκρατουνται οι συναδελφοι ειπα να μπει ολοκληρο το ποστ τελειωσε τωρα!! Chris Pateras ρε παιδια νομιζετε οτι οι αιρετοι κλπ ξερουν κατι παραπανω; συναδελφοι ειναι με πειρα. δεν ειναι μελλοντολογοι. κανεις δεν ξερει τιποτα. ολα παιζουν αλλα μην προκαλουμε συγχυση χωρις λογο. Gwgoula Adamopoulou sygnwmh den 8a upakousw stis entoles sou....akous ekei telos m eipes.....!!!!!!tromokratia to onomazeis ayto??pou na to biwseis kiolas ! Evi Priovolou κοπελα μου αστο καλυτερα..τα συμπερασματα δικα σας
Κυριε Μπρατη τα παιδια που προσληφθηκαν μεσω ΕΣΠΑ στο προγραμμα της παραλληλης στηριξης εχουν προθεσμια να παρουσιαστουν εως την Τεταρτη αν δεν κανω λαθος. Πραγματικα υπαρχει περιπτωση το Υπουργειο να προλαβει να βγαλει β φαση μεσα σε 2 ημερες? Με συγχωρειτε που δυσπιστω αλλα δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια και καταλαβαινεται...Δημήτρης Μπράτης ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ;;;;;; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΝΤΗ ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ ...ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ...ΚΑΤΑΛΑ
οταν αναφερει μια κοπελα ενα συγκεκριμενο γεγονος....δεν ειναι προβλημα οταν το μεταφερει αλλος ειναι!!!!! ....ας μου πει καποιος το εγκλημα που διεπραξα να ζητησω συγνωμη.....
εγω λεω να μην πιστευουμε οτι ακουμε.και να μην τσακωνομαστε μεταξυ μας!!! εχουν τεντωθει τα νευρα μας απο το περιμενε. αλλα στο τελος ολα καλα θα πανε!!!