0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε μηπως εισαι η Gwgoula?
ας απαντησει καποιος γτ συνεχιζεται......
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:42:29 pmας απαντησει καποιος γτ συνεχιζεται......Συνεχίζει να σου στέλνει η κοπελιά;;;
μετεφερα στο φεισμπουκ αυτο που διαβασα απο μια συναδελφο για απολυση προκειμενου να ακουσω σχολια αν καποιος ξερει γι αυτο....καποιοι παρεξηγησαν την ενεργεια μου και μ επιτιθοντε για δικους τους λογους ενω θα μπορουσε να μ σταλει μνμ προσωπικο να σβησω το συγκεκριμενο ποστ αντι να με εκθετει και να μ μιλαει με ασχημο τροπο,,,αν καποιους τους ενοχλησε ζητω συγνωμη......
Παράθεση από: ELLAS στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:45:40 pmμετεφερα στο φεισμπουκ αυτο που διαβασα απο μια συναδελφο για απολυση προκειμενου να ακουσω σχολια αν καποιος ξερει γι αυτο....καποιοι παρεξηγησαν την ενεργεια μου και μ επιτιθοντε για δικους τους λογους ενω θα μπορουσε να μ σταλει μνμ προσωπικο να σβησω το συγκεκριμενο ποστ αντι να με εκθετει και να μ μιλαει με ασχημο τροπο,,,αν καποιους τους ενοχλησε ζητω συγνωμη...... σ εστειλα μηνυμα προσωπικο και τελειωσε η υποθεση τοση ωρα π εβλεπες ολο αυτο τον χαμο θα μπορουσες να το σταματησεις σε παρακαλω πολυ μιλας για τρομοκρατια και ευγενεια απο την στιγμη π σ ειπα να τελειω σει η συζητηση. μιλας με τουπε κ υφος σε Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω[/quoteμνμ δεν μ εστειλες...εσενα αν καποιος σε διεταζε να παψει να μιλας θα σου αρεσε????τελοσπαντων δεν εχω τπτ μαζι σου....ζητησα συγνωμη και διεγραψα το ποστ στο φεισ για να μην μιλατε πλεον για τρομοκρατια....και λυπαμαι αν δεν σ αρεσω αλλα ετσι ειμαι δεν αλλαζω.....
Παράθεση από: ELLAS στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:45:40 pmμετεφερα στο φεισμπουκ αυτο που διαβασα απο μια συναδελφο για απολυση προκειμενου να ακουσω σχολια αν καποιος ξερει γι αυτο....καποιοι παρεξηγησαν την ενεργεια μου και μ επιτιθοντε για δικους τους λογους ενω θα μπορουσε να μ σταλει μνμ προσωπικο να σβησω το συγκεκριμενο ποστ αντι να με εκθετει και να μ μιλαει με ασχημο τροπο,,,αν καποιους τους ενοχλησε ζητω συγνωμη......Η κοπελα που το εγραψε ζητησε απο οποιον εχει φεις να γραψει ολο το κομματι..Αυτο ηταν ολο, για να μην τρομοκρατουνται οι συναδελφοι..Μην το παιρνετε προσωπικα και ας μη χαλαμε τις καρδιεςμας..Εχουμε το αγχος μας μην εχουμε και καυγαδες..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:47:53 pmΠαράθεση από: ELLAS στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 05:45:40 pmμετεφερα στο φεισμπουκ αυτο που διαβασα απο μια συναδελφο για απολυση προκειμενου να ακουσω σχολια αν καποιος ξερει γι αυτο....καποιοι παρεξηγησαν την ενεργεια μου και μ επιτιθοντε για δικους τους λογους ενω θα μπορουσε να μ σταλει μνμ προσωπικο να σβησω το συγκεκριμενο ποστ αντι να με εκθετει και να μ μιλαει με ασχημο τροπο,,,αν καποιους τους ενοχλησε ζητω συγνωμη...... σ εστειλα μηνυμα προσωπικο και τελειωσε η υποθεση τοση ωρα π εβλεπες ολο αυτο τον χαμο θα μπορουσες να το σταματησεις σε παρακαλω πολυ μιλας για τρομοκρατια και ευγενεια απο την στιγμη π σ ειπα να τελειω σει η συζητηση. μιλας με τουπε κ υφος σε Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω[/quoteμνμ δεν μ εστειλες...εσενα αν καποιος σε διεταζε να παψει να μιλας θα σου αρεσε????τελοσπαντων δεν εχω τπτ μαζι σου....ζητησα συγνωμη και διεγραψα το ποστ στο φεισ για να μην μιλατε πλεον για τρομοκρατια....και λυπαμαι αν δεν σ αρεσω αλλα ετσι ειμαι δεν αλλαζω.....επειδη ζητησα να ληξει το θεμα, καθησες κ εβγαλες συμπερασμα οτι σ ασκω τρομοκρατια . οκ το ζητημα λυθηκε επιτελους