0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας και απο μενα! Παρακολουθώντας τόσο καιρό τις ε ελίξεις έχω την εντύπωση ότι ο πιο αξιόπιστος είναι ο μπράτης...πέφτει μέσα με μικρές αποκλίσεις στις μέρες και στον αριθμό...ο καψαλάκης νομίζω έχει πετάξει και κάποια άκυρα...πάντως ειδικά σημερα μας έχουν μουρλάνει μου φαινεται θα μαι στον υπολογιστή με μια μπουκάλα ουίσκι μέσα,δεν παλεύεται αλλιώς
Καλησπερα!ευχομαι σε ολους σας καλη προσληψη στη Γ φαση. Εγω παλι απεξω! Ρωτησα στο γραφειο της περιοχης μου και μου ειπαν πως δεν υπαρχει ουτε ενα κενο.Ακομα και οσοι ηρθαν με αποσπαση κανουν καποιες ωρες απο εδω και απο εκει! Για πολυ σοβαρους λογους εχω δηλωσει μονο αυτη τη περιοχη.Παραλληλη δεν εχω δηλωσει , γιατι η υπαλληλος τοτε με ειχε παραπληροφορησει και μου ειχε πει να μη τη δηλωσω γιατι σε παει παντου ενω φυσικα δεν ειναι ετσι! Δυστυχως θα δω σε λιγες μερες ατομα πολυ μετα απο εμενα να ερχονται με την παραλληλη στηριξη στην περιοχη μου και εγω να μενω σπιτι...ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να εχετε μια καλη σχολικη χρονια!
Ευχαριστώ,καλώς σας βρήκα! Έχω δηλώσει κουτάκι και παράλληλη είμαι έτοιμη για όλα
πΆΡΤΕ βρε παιδια κανένα τηλ αν είναι να μην περιμένουμε άδικα γ σήμερα την παράλληλη.
Παράθεση από: MP στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:22:07 pmπΆΡΤΕ βρε παιδια κανένα τηλ αν είναι να μην περιμένουμε άδικα γ σήμερα την παράλληλη.ΚΑι στο chat του neadaskalwn μια κοπελα εγραψε οτι της ειπαν για σημερα η β φαση παραλληλης