0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:39:34 μμΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:30:21 μμΠαράθεση από: sofaki.tou στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:26:30 μμπαιδια καλησπερα και απο εμενα πρωτη φορα στο forum!!! Φετος το μπαχαλο ειναι αλλο πραγμα περυσι δουλεψα α φαση τριτη χρονια αναπληρωτρια κ ακομα περιμενω..... αντε να δουμε μηπως βγει η παρλληλη!!! τι να πουμε κ εμεις π δουλεψαμε περσι α φαση και τωρα ουτε για δ δεν το κοβω.. ελα vivaki θελω ψυχολογια νικητη , εσυ δεν θυμαμαι εβαλες παραλληλη?Μπράβο σου που το παραδέχεσαι, γιατί ξέρω κάτι άλλους που το παίζουν ειδικοί...Και εγώ για αυτό δεν το έβαλα, γιατί δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα τέλεια ή έστω πολύ καλά και δεν ήθελα να εκτεθώ,αλλά έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μπορεί να με έστελναν παντού!!!οχι δεν εβαλα γτ για μενα θεωρω οτι ουτε τις γνωσεις κατεχω ουτε την εμπειρια και δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση τ να μην ξερω τι να κανω και να εκτεθω σε γονεις κ παιδια π εχουν πραγματικα αναγκη απο εμπειρους
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:30:21 μμΠαράθεση από: sofaki.tou στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:26:30 μμπαιδια καλησπερα και απο εμενα πρωτη φορα στο forum!!! Φετος το μπαχαλο ειναι αλλο πραγμα περυσι δουλεψα α φαση τριτη χρονια αναπληρωτρια κ ακομα περιμενω..... αντε να δουμε μηπως βγει η παρλληλη!!! τι να πουμε κ εμεις π δουλεψαμε περσι α φαση και τωρα ουτε για δ δεν το κοβω.. ελα vivaki θελω ψυχολογια νικητη , εσυ δεν θυμαμαι εβαλες παραλληλη?
Παράθεση από: sofaki.tou στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:26:30 μμπαιδια καλησπερα και απο εμενα πρωτη φορα στο forum!!! Φετος το μπαχαλο ειναι αλλο πραγμα περυσι δουλεψα α φαση τριτη χρονια αναπληρωτρια κ ακομα περιμενω..... αντε να δουμε μηπως βγει η παρλληλη!!! τι να πουμε κ εμεις π δουλεψαμε περσι α φαση και τωρα ουτε για δ δεν το κοβω..
παιδια καλησπερα και απο εμενα πρωτη φορα στο forum!!! Φετος το μπαχαλο ειναι αλλο πραγμα περυσι δουλεψα α φαση τριτη χρονια αναπληρωτρια κ ακομα περιμενω..... αντε να δουμε μηπως βγει η παρλληλη!!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:42:38 μμΠαράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:39:34 μμΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:30:21 μμΠαράθεση από: sofaki.tou στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:26:30 μμπαιδια καλησπερα και απο εμενα πρωτη φορα στο forum!!! Φετος το μπαχαλο ειναι αλλο πραγμα περυσι δουλεψα α φαση τριτη χρονια αναπληρωτρια κ ακομα περιμενω..... αντε να δουμε μηπως βγει η παρλληλη!!! τι να πουμε κ εμεις π δουλεψαμε περσι α φαση και τωρα ουτε για δ δεν το κοβω.. ελα vivaki θελω ψυχολογια νικητη , εσυ δεν θυμαμαι εβαλες παραλληλη?Μπράβο σου που το παραδέχεσαι, γιατί ξέρω κάτι άλλους που το παίζουν ειδικοί...Και εγώ για αυτό δεν το έβαλα, γιατί δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα τέλεια ή έστω πολύ καλά και δεν ήθελα να εκτεθώ,αλλά έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι μπορεί να με έστελναν παντού!!!οχι δεν εβαλα γτ για μενα θεωρω οτι ουτε τις γνωσεις κατεχω ουτε την εμπειρια και δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση τ να μην ξερω τι να κανω και να εκτεθω σε γονεις κ παιδια π εχουν πραγματικα αναγκη απο εμπειρους
και για ποιο λογο αναφερει ο μπρατης (δασκαλοι κ νηπ)? μηπως τ ξεχασε? αδικιαπαντως για τον ιδιο λογο μιλησα κ για τα ζεπ οπως και για την παραλληλη.... τελος παντων
κοριτσια ποσους πηρε παραλληλη με προυπηρεσια θυμαστε?, γιατι στο δευτερο πινακα που εβγαλε δεν θυμαμαι να ειδα τα μορια
Παράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:56:46 μμκοριτσια ποσους πηρε παραλληλη με προυπηρεσια θυμαστε?, γιατι στο δευτερο πινακα που εβγαλε δεν θυμαμαι να ειδα τα μοριαγύρω στους 70 χωρίς. Δεν θυμάμαι πόσους πήρε γενικά, αλλιώς θα σου έκανα την αφαίρεση.Αν θυμάται κάποιος...
Παράθεση από: adria στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 04:56:46 μμκοριτσια ποσους πηρε παραλληλη με προυπηρεσια θυμαστε?, γιατι στο δευτερο πινακα που εβγαλε δεν θυμαμαι να ειδα τα μοριαευχαριστω πολυ κοριτσια 65 ετσι μετρησα εγω απο προυπηρεσια