0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια χαρα πηρε αρκετους!!! αντε με το καλο και τα δικα μας!!!
Παράθεση από: Vivian24 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:03:49 pmμια χαρα πηρε αρκετους!!! αντε με το καλο και τα δικα μας!!! οι 60.5 και οι 70.5 ειναι απο τους γενικης? αν ειναι να τους αφαιρεσουμε. απο τους δικους μας πηρε 24
Οχι κοριτσια δεν ειναι απο τον πίνακά μας οι ΠΕ70.5 δυστυχως..
Παιδιά, επειδή λέτε για τους ΠΕ70.5 δύο απ' αυτούς που διορίστηκαν σήμερα ήταν συμφοιτητές μου (γενικής αγωγής!!!!!!). Είχαν κάποια αναπηρία οπότε ήταν και σε αυτό τον πίνακα και στον πίνακα της γενικής! Πάντως το τονίζω, είναι κι αυτοί της γενικής!!!!!
Δεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!
Σιγουρα θα ναι και απο της γενικης βρε παιδια. Απο τη στιγμη που μας δινεται η δυνατοτητα να βαζουμε αυτο το κουτι.
Παράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:07 pmΔεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!Δεν πειράζει,ας μην είναι και όλοι!!!Ανεβαίνουμε λίγα σκαλιά παραπάνω τουλάχιστον...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:31:11 pmΠαράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:07 pmΔεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!Δεν πειράζει,ας μην είναι και όλοι!!!Ανεβαίνουμε λίγα σκαλιά παραπάνω τουλάχιστον...ναι αλλα αν δεν ξερουμε ποσους πηραν και απο μας πως θα δουμε την νεα θεση μας? αφου οι αχρηστοι δεν τ αφαιρουν