0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:57:25 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:54:20 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?Το 2005 μπήκα και Φεβρουάριο το 2010 βγήκα!!!χαχαχα κ εγω!!! ο αθανασιαδης μ εκοβε συνεχεια εχεις φεισμπουκ?evi priovolou to exw
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:54:20 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?Το 2005 μπήκα και Φεβρουάριο το 2010 βγήκα!!!χαχαχα
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?
Κάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:00:06 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:57:25 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:54:20 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?Το 2005 μπήκα και Φεβρουάριο το 2010 βγήκα!!!χαχαχα κ εγω!!! ο αθανασιαδης μ εκοβε συνεχεια εχεις φεισμπουκ?evi priovolou to exwΘες να μου πεις δηλαδή ότι ορκιστήκαμε μαζί τις 20 Απριλίου;;;;;;;;οεο;;;;;;Εμένα με έκοβε ο βλάκας της φυσικής, γιατί δεν με πήγαινε που είχα έρθει από άλλο τμήμα!!!Ευτυχώς αλλάξαμε και πέρασα!!!!
καλε βγηκε και η παραλληλη???
ρωταωωωωωωωωωωωωωωωωωω???