0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν τη βρισκω!!που ειναι?
οποιος βλεπει τι παιζει facebook ας στελνει τιποτα (γραφει εννοω) να γελαμε, παντως ο πολεμος ανοιξε με μπ και χριστ
Παράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:39:47 pmΗ αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν τη βρισκω!!που ειναι?Δεν είναι ώρα για να κοροιδευεις..Να λες έγκυρες πληροφορίες γτ όλοι έχουμε αγωνία..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:41:54 pmΠαράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:39:47 pmΗ αληθεια ειναι οτι κ εγω δεν τη βρισκω!!που ειναι?Δεν είναι ώρα για να κοροιδευεις..Να λες έγκυρες πληροφορίες γτ όλοι έχουμε αγωνία..οχι βρε κοριτσια δεν κοροιδευω, ημουν στο τοπικ της ειδικης και μπερδευτηκα γι΄αυτο σας ρωτησα
Δεν πειραζει για την παρεξηγηση κι ουτε εγω καταλαβα νομιζα οτι ειχε βγει κτ!!δυστυχως δεν εχω fb ο,τι γραφω το βλεπω απ το αλφα βητα συνηθως!
Παράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:59:50 pmΔεν πειραζει για την παρεξηγηση κι ουτε εγω καταλαβα νομιζα οτι ειχε βγει κτ!!δυστυχως δεν εχω fb ο,τι γραφω το βλεπω απ το αλφα βητα συνηθως!ο μπρατης παντως λεει απο τριτη η παραλληλη