0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: julie_v στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 08:47:33 amGood news!Μιας που λέμε για την παράλληλη, ξέρετε πόσο καιρό παίρνει από την γνωμοδότηση του ΚΕΔΔΥ μέχρι να έρθει παράλληλη στο σχολείο?Τώρα ξεκινάμε τις διαδικασίες για τον αδερφό μου, σε ένα μήνα θα γίνει η αξιολόγηση από το ΚΕΔΔΥ. Υπάρχει περίπτωση να έχει παράλληλη φέτος?την παραλληλη την ζητα το σχολειο, μαλλον την γνωμοδοτηση απο τα ΚΕΔΔΥ στο τελος του ετους, ωστε με την εναρξη της σχολικης χρονιας να εχει δικαιωμα το σχολειο αφου εχει παρει ολα τα απαραιτητα εγγγραφα απο το κεδδυ να ζητησει παραλληλη.γνωριζω οτι η γνωματευση θελει μηνα +++++ για να βγει, αν ο δ/ντης το τρεξει το θεμα, τοτε νομιζω πως θα εχει ο αδελφος σου θα εχει παραλληλη.καλη επιτυχια
Good news!Μιας που λέμε για την παράλληλη, ξέρετε πόσο καιρό παίρνει από την γνωμοδότηση του ΚΕΔΔΥ μέχρι να έρθει παράλληλη στο σχολείο?Τώρα ξεκινάμε τις διαδικασίες για τον αδερφό μου, σε ένα μήνα θα γίνει η αξιολόγηση από το ΚΕΔΔΥ. Υπάρχει περίπτωση να έχει παράλληλη φέτος?
εχουμε τιποτα να περιμενουμε το σκ, ή να παμε για κανα μπανακι μπας και αποτοξινοθουμε κι απο το pc?
την παραλληλη την ζητα το σχολειο, μαλλον την γνωμοδοτηση απο τα ΚΕΔΔΥ στο τελος του ετους, ωστε με την εναρξη της σχολικης χρονιας να εχει δικαιωμα το σχολειο αφου εχει παρει ολα τα απαραιτητα εγγγραφα απο το κεδδυ να ζητησει παραλληλη.γνωριζω οτι η γνωματευση θελει μηνα +++++ για να βγει, αν ο δ/ντης το τρεξει το θεμα, τοτε νομιζω πως θα εχει ο αδελφος σου θα εχει παραλληλη.καλη επιτυχια
θα περιμενω να ξυπνησει το vivaki αν ειναι να φυγει αυτη σιγουρα κατι θα βγει, οποτε θα μεινω!!!
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 09:24:45 amθα περιμενω να ξυπνησει το vivaki αν ειναι να φυγει αυτη σιγουρα κατι θα βγει, οποτε θα μεινω!!!Ε, νομίζω ότι αυτή είναι η πιο σοφή απόφαση!
Καλημερα κοριτσια!!εχουμε μεινει με το που ξυπναμε μπαινουμε στον υπολογιστη! μακαρι απο βδομαδα λογικα να χουμε καλααα νεα!!!!!
καλε μονες μας μειναμε