0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λες να προλαβουμε να μας παρουν πριν την "επομενη κριση χρεους"? γιατι τα λεφτα απο δεη δεν θα τα παρει!
Καλημέρα κορίτσια!!Το paideia-ergasia λέει ότι μένουν 300 ειδικής. Όμως , μπορεί κάποιοι απαυτούς, να μην έχουν δηλώσει παράλληλα κ να ανέβει ο αριθμός των ΠΕ 70 ακόμα περισσότερο...Κ αυτοί δηλώνουν αν θέλουν παράλληλη ή όχι..
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:27:43 amΚαλημέρα κορίτσια!!Το paideia-ergasia λέει ότι μένουν 300 ειδικής. Όμως , μπορεί κάποιοι απαυτούς, να μην έχουν δηλώσει παράλληλα κ να ανέβει ο αριθμός των ΠΕ 70 ακόμα περισσότερο...Κ αυτοί δηλώνουν αν θέλουν παράλληλη ή όχι.. Το θέμα είναι και πόσοι πάνω από μας στον πίνακα έχουν δηλώσει παράλληλη, να μην το ξεχνάμε!Ελπίζω βέβαια να είναι αρκετοί και από τον β πίνακα που να δήλωσαν παράλληλη.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:32:41 amΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:27:43 amΚαλημέρα κορίτσια!!Το paideia-ergasia λέει ότι μένουν 300 ειδικής. Όμως , μπορεί κάποιοι απαυτούς, να μην έχουν δηλώσει παράλληλα κ να ανέβει ο αριθμός των ΠΕ 70 ακόμα περισσότερο...Κ αυτοί δηλώνουν αν θέλουν παράλληλη ή όχι.. Το θέμα είναι και πόσοι πάνω από μας στον πίνακα έχουν δηλώσει παράλληλη, να μην το ξεχνάμε!Ελπίζω βέβαια να είναι αρκετοί και από τον β πίνακα που να δήλωσαν παράλληλη.Αν κρίνω από τα άτομα που ξέρω οι περισσότεροι έχουν βάλει παράλληλη, αλλά ήταν κάτω από μενα..Τώρα θέλω να ελπίζω ότι κάνανε την ίδια σκέψη με το φόβο της ανεργίας κ πολλοί πάνω από μενα..να ρωτήσω κάτι άσχετο?Εγώ που δούλεψα φέτος 1η φορά λένε θα πάρω ένα επίδομα τριμηνιαίο από τον ΟΑΕΔ..Ξέρετε πόσα είναι??Σορρυ που βγαίνω εκτός θέματος
461, παιρνω εγω δευτερη χρονια