0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οχι μηνιαιο παιρνω απο αυγουστο, μαλλον ιουλιο κατι ψιλα και θα ισχυει ως απριλη
Από Σεπτέμβρη δούλεψα...Ήταν η πρώτη μου χρονιά...Γιατί; Είναι παραπάνω; Δεν τα έχω πάρει ακόμα....
ψαξτο παντως, οσα ειανι δεν καταλαβα, εδω η μενεγακη΄παιρνει τριτεκνης
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:11:32 pmΑπό Σεπτέμβρη δούλεψα...Ήταν η πρώτη μου χρονιά...Γιατί; Είναι παραπάνω; Δεν τα έχω πάρει ακόμα....Και μια άλλη κοπέλα που ρώτησα τελικά γύρω στα 300 πήρα. Τελικά μάλλον θα είναι standard το ποσό, αν και νόμιζα ότι αυξομειώνεται με βάση κάποια κριτήρια.Στην τελική κάτι είναι και αυτά. Εγώ από του χρόνου δεν θα δικαιούμαι το επίδομα ανεργίας δυστυχώς.
kalimera...na rwtisw k egw kati pou diavasa sto facebook?? osoi exoun dilosei parallili feufoun apo ton pinaka tis genikis!! tou xronou omws ti ginetai?? gia na bei pali ston genikis xanei theseis??
λόγω φορολογικής δήλωσης, επειδή εργάζεται και ο άντρας μου.Από παντού προσπαθούν ναβγάλουν λεφτά,άσε!Άντε τουλάχιστον να μας πάρουν τώρα να μπαίνει τίποτα στο σπίτι.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:25:53 pmλόγω φορολογικής δήλωσης, επειδή εργάζεται και ο άντρας μου.Από παντού προσπαθούν ναβγάλουν λεφτά,άσε!Άντε τουλάχιστον να μας πάρουν τώρα να μπαίνει τίποτα στο σπίτι.Στο τέλος δεν θα χουν τίποτα να κόψουν...Εκει να δω...Ειναι ηλίθιοι...Δεν πειράζει αν έχεις υποχρεωσεις...Αφου δουλευει ο άντρας σου δεν το παιρνεις...