0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι που δήλωσαν λίγες περιοχές και δεν έχουν συμπληρώσει το κουτάκι για οποιαδήποτε περιοχή.Αυτό είναι κακό για αυτούς γιατί όταν θα έρθει η σειρά τους μπορεί να μην έχουν δηλωθεί τα κενά στις περιοχές που έχουν δηλώσει αλλά καλό για τους υπόλοιπους γι αυτό πιστεύω οτι η γ φάση θα " πηδήξει'' πολλούς φέτος και έχουν ελπίδες και αυτοί που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις.
Καλημέρα παιδιά!!! Ας ελπίσουμε ότι από Παρασκευή θα υπάρξουν θέσεις για όλους μας...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 11:16:34 amΚαλημέρα παιδιά!!! Ας ελπίσουμε ότι από Παρασκευή θα υπάρξουν θέσεις για όλους μας...Κάντο από Δευτέρα γιατί έτσι όπως τα πε ο Μπράτης μας βλέπω κ την άλλη βδομάδα να τη βγάζουμε στο pde..
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:47:23 pmΦέτος υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι που δήλωσαν λίγες περιοχές και δεν έχουν συμπληρώσει το κουτάκι για οποιαδήποτε περιοχή.Αυτό είναι κακό για αυτούς γιατί όταν θα έρθει η σειρά τους μπορεί να μην έχουν δηλωθεί τα κενά στις περιοχές που έχουν δηλώσει αλλά καλό για τους υπόλοιπους γι αυτό πιστεύω οτι η γ φάση θα " πηδήξει'' πολλούς φέτος και έχουν ελπίδες και αυτοί που βρίσκονται σε χαμηλότερες θέσεις.Δε νομίζεις πως είναι λίγο καθολικό και παρακινδυνευμένο το συμπέρασμά σου; Ναι, οκ.. Αισιοδοξούμε πως όντως θα γίνει αυτό αλλά πώς μπορείς να μιλήσεις εκ του ασφαλούς για 5.000 κόσμο; :/ Εγώ πάλι όσους συναδέλφους γνωρίζω έχουν βάλει κουτάκι γιατί φοβόταν τι ακουγόταν μες στο καλοκαίρι... Δεν ξέρω, με λυπεί που μας έκαναν φιλοτομαριστές αλλά με πιάνω πολλές φορές να ελπίζω κι εγώ πως κάποιοι δεν έχουν βάλει ούτε κουτί ούτε έσπα.. Χάνουμε την ανθρωπιά μας συνάδελφοιιιιιι....[/quotΔεν νομίζω οτι χάνουμε την ανθρωπιά μας και οτι γινόμαστε φιλοτομαριστές. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αυτές έχουν αντίκτυπο στον εαυτό του και στους υπόλοιπους. Οι επιλογές του καθενός είναι συνειδητές και δεν θεωρώ κακό να έχουμε ελπίδες και να αισιοδοξούμε για διορισμό . Δεν βλέπω οτι πατάμε επί πτωμάτων ή οτι χαιρόμαστε σε βάρος άλλων απλά από την στιγμή που ο καθένας κάνει τις επιλογές του δίνει την δυνατότητα στους άλλους να καθορίσουν τις δικές τους βασιζόμενοι στα υπάρχοντα δεδομένα.
σε καποιο αλλο τοπικ εδω ειδα οτι απο οτι ειπαν στην ετ3 τα κενα σε μακεδονια ή θεσσ ειναι λιγα..
καλησπερα, κι απο μενα, καταρχην θελω να ρωτησω αν το τελευταιο διωρο αντιμετωπιζατε κι εσεις καποιο προβλημα με το σαιτ, γιατι εγω δεν μπορουσα να μπω, και να σας πω για τα κενα συμφωνα με τον περ δ/ντη εκπαιδευσης κ. μακεδονιας τα κενα σε δασκαλους ειναι μολις 52 και 145 συνολικα μαζι με ειδικοτητες