0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάλι που πήρα τηλέφωνο μου είπαν προτεραιότητα έχουν οι ειδικότητες της ειδικής β/θμιας που απομένουν κι από κει και πέρα η παράλληλη. Ρώτησα για τη γ φάση και μου είπαν πως δε γνωρίζουν τίποτα ακόμα. Δε μου είπαν τίποτα για ακύρωση της φάσης κτλ. Είπε κάτι ένας από το Υπουργείο δεδομένων των συνθηκών τελείως πιθανολογικά και φέρνουμε αμέσως την καταστροφή. Όταν βγει επίσημη ανακοίνωση τότε κατεβάζουμε πλερέζες. Μέχρι τότε ας μην ακούμε τα νέα του ψαροντούφεκου... Προσωπικά εκτιμώ πως θα γίνει γ φάση. Ήδη γίνεται χαμός από τις ελλείψεις δασκάλων.
http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=45646 να τα και αυτα που ελεγα προ ημερων
Αχ χαίρομαι που βρήκα τουλάχιστον έναν άνθρωπο που συμφωνεί μαζί μου!Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία.Και κάθε χρόνο άλλα λένε και άλλα κάνουν γιατί να τα ακολουθήσουν φέτος; Δεν υπάρχει λογική. Και εδώ δεν έχουν στείλει όλες οι διευθύνσεις όλα τα κενά τους πως μπορούμε να μιλάμε για ακύρωση φάσεων κλπ.
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:10:59 pmhttp://www.alfavita.gr/artrog.php?id=45646 να τα και αυτα που ελεγα προ ημερωνοι αποσπασεις αυριο μετα το μεσημερι (απο μπρατη)
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:12:35 pmΑχ χαίρομαι που βρήκα τουλάχιστον έναν άνθρωπο που συμφωνεί μαζί μου!Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία.Και κάθε χρόνο άλλα λένε και άλλα κάνουν γιατί να τα ακολουθήσουν φέτος; Δεν υπάρχει λογική. Και εδώ δεν έχουν στείλει όλες οι διευθύνσεις όλα τα κενά τους πως μπορούμε να μιλάμε για ακύρωση φάσεων κλπ.μα γιατι ηταν καθε περσι και καλυτερα και απο περσι ξεκινησε ολη αυτη η κατρακυλα με το αποκορυφωμα της φετινης.. γτ αυτη ειναι η πραγματικοτητα ακομα κ αν δεν μας αρεσει καθολου.. κ οχι μονο στον τομεα μας αλλα σε ολους τους τομεις.. ακυρωση φασεων δεν νομιζω να υπαρξει αλλα για λιγοστες προσληψεις δεν ειναι καθολου απιθανο.. ο κλαδος ξανα γυρνα στα παλια του "μεγαλεια" ας κανουμε υπομονη οπως κανουμε βεβαια εδω και πολυ καιρο για να δουμε τι θα επακολουθησει
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:18:58 pmΠαράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 07:12:35 pmΑχ χαίρομαι που βρήκα τουλάχιστον έναν άνθρωπο που συμφωνεί μαζί μου!Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόση απαισιοδοξία.Και κάθε χρόνο άλλα λένε και άλλα κάνουν γιατί να τα ακολουθήσουν φέτος; Δεν υπάρχει λογική. Και εδώ δεν έχουν στείλει όλες οι διευθύνσεις όλα τα κενά τους πως μπορούμε να μιλάμε για ακύρωση φάσεων κλπ.μα γιατι ηταν καθε περσι και καλυτερα και απο περσι ξεκινησε ολη αυτη η κατρακυλα με το αποκορυφωμα της φετινης.. γτ αυτη ειναι η πραγματικοτητα ακομα κ αν δεν μας αρεσει καθολου.. κ οχι μονο στον τομεα μας αλλα σε ολους τους τομεις.. ακυρωση φασεων δεν νομιζω να υπαρξει αλλα για λιγοστες προσληψεις δεν ειναι καθολου απιθανο.. ο κλαδος ξανα γυρνα στα παλια του "μεγαλεια" ας κανουμε υπομονη οπως κανουμε βεβαια εδω και πολυ καιρο για να δουμε τι θα επακολουθησειΜα πως ξεκίνησε από πέρυσι που και τότε έλεγαν οτι δεν θα πάρουν αναπληρωτές και τελικά πήραν περισσότερους και από το 09΄-10΄