0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λογικα πρωτα παραλληλη, μετα ζεπ (εχουν και τα λεφτα), και γ' φαση τι να σου πω ελπιζω να μην ειναι ενδεικτικη η ονομασια της
Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πρώτα παράλληλης μετά ΖΕΠ και μετά θα βγει γ φάση . Μια άλλη ερώτηση στην παράλληλη και εσπα βγαίνουν και άλλες φάσεις ή μόνο μια;;;
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:59:28 pmλογικα πρωτα παραλληλη, μετα ζεπ (εχουν και τα λεφτα), και γ' φαση τι να σου πω ελπιζω να μην ειναι ενδεικτικη η ονομασια της κ εγω ετσι πιστευω και νομιζω πως θα ειμαστε και μεσα στα ζεπ
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:59:54 pmΔεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πρώτα παράλληλης μετά ΖΕΠ και μετά θα βγει γ φάση . Μια άλλη ερώτηση στην παράλληλη και εσπα βγαίνουν και άλλες φάσεις ή μόνο μια;;; στην παράλληλης για μία είπαν, για τα ΖΕΠ περισσότερες ενδεχομένως
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:01:15 pmΠαράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 03:59:54 pmΔεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω πρώτα παράλληλης μετά ΖΕΠ και μετά θα βγει γ φάση . Μια άλλη ερώτηση στην παράλληλη και εσπα βγαίνουν και άλλες φάσεις ή μόνο μια;;; στην παράλληλης για μία είπαν, για τα ΖΕΠ περισσότερες ενδεχομένωςΟ Καψαλάκης θυμάμαι είχε πει μέχρι 20 Οκτωβρίου θα χουμε κ β φάση παράλληλης..
βρε παιδια να ρωτησω παολι κατι γιατι δεν θυμαμαι, ειχαμε κουτακι για εσπα? το κουτακι ηταν για παραλληλη και σμεα ή μηπως οχι?
"Η επεξεργασία όλων των στοιχείων για τις αποσπάσεις της