0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμενουμε αποσπασεις παλι κατα τις 10-11 το κοβω, συμφωνω να κοψουν απο τ υψηλομισθους απο τις δεκο και απο ολους αυτους π εκλεβαν το κρατος επι αιωνες, αλλα και ο κλαδος μας πρεπει καποια στιγμη να ξυπνησει γτ σε λιγο με τους μισθους π θα μας δινουν, θα τ λεμε και παλι ευχαριστω γτ θα δουλευουμε, θα πλενομαστε στα ποταμια, θα χρησιμοποιουμε ξυλοσομπες, θα τρωμε μονο βλητα,και οι περισσοτεροι απο μας θα βγουν με μια κιθαρα στις πλατειες( οσοι ειναι απο τ τυχερους κ γνωριζουν καποιο μουσικο οργανο)και θα τραγουδουν το μου φαγες ολα τα δαχτυλιδια με εχεις και κοιμαμαι στα σανιδια...
Καλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα!
αχ εγώ είμαι πολυ πίσω και δεν νομίζω να διοριστώ εγώ και 40-50 άτομα ακόμα που μας έκοψαν σε ένα μάθημα στο 7ο εξάμηνο και πήραμε τώρα το πτυχίο.Περιμένουμε την συμπληρωματική αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.
Καλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα! [/quotΕίναι αναλόγως τις δουλείες που έχει κάνει κανείς στη ζωή του για να έχει ως μέτρο σύγκρισης της κούρασης μεταξύ των εργασιών. Μόνο αυτό!!!!
Παράθεση από: mairh στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:58:28 pmαχ εγώ είμαι πολυ πίσω και δεν νομίζω να διοριστώ εγώ και 40-50 άτομα ακόμα που μας έκοψαν σε ένα μάθημα στο 7ο εξάμηνο και πήραμε τώρα το πτυχίο.Περιμένουμε την συμπληρωματική αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.θα ειναι η πρωτη σου φορα τωρα? για αυτο μαλλον μαιρη καποια πραγματα απο αυτα που λες θα δεις πως θα αλλαξουν αρδην με το που δουλεψεις και ολα δεν ειναι τοσο ομαρφα και αγγελικα πλασμενα και τα παιδακια και οι συναδελφοι και ο διευθυντης και ολα (εχω πικρη ιστορια απο ολα αυτα)
Παράθεση από: TO MELI στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:59:06 pmΚαλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα! καλως την και καλη σου επιτυχια, σιγουρα εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες!!!!
Παράθεση από: TO MELI στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:59:06 pmΚαλησπέρα σ' όλη την παρέα που τόσες μέρες παρακολουθώ, αλλά πρώτη φορά σας "μιλάω". Πρώτα απ' όλα καλή τοποθέτηση σε όλους! Μην αφήσετε κανένα όμως να αμφισβητήσει το πόσο κουραστική είναι η δουλειά μας, όσο κι αν την αγαπάμε. Μην ξεχνάτε πως κάνουμε ουσιαστικά δουλειά χωρίς ωράριο...Στους απ' έξω φαίνεται (και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας "κατηγορούν") ότι δουλεύουμε λίγες ώρες, έξω Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι...Όλα μέλι γάλα... Δε βλέπουν όμως αυτοί τη δουλειά που ρίχνουμε στην προετοιμασία του μαθήματος, τα ξενύχτια στις διορθώσεις των γραπτών,κ.α. που και 24 ώρες της ημέρας μπορεί να μη μας φτάνουν κάποιες φορές...φυσικά για τίποτα απ' αυτά δεν πληρωνόμαστε, μας αρκεί (?) η ηθική μας ικανοποίηση (και για πόσο καιρό θα μας αρκεί)...Συγχωρέστε με αν βγαίνω εκτος θέματος..Καλό απόγευμα σ' όλους και σύντομα καλά νέα! [/quotΕίναι αναλόγως τις δουλείες που έχει κάνει κανείς στη ζωή του για να έχει ως μέτρο σύγκρισης της κούρασης μεταξύ των εργασιών. Μόνο αυτό!!!! σε πληροφορω οτι καθε μερα μετα την δουλεια εβαζα τα κλαμματα κ ημουν σε καταθλιψη απο την κουραση κ την ανυπακοη των μικρων γτ δεν ειχα και καμια βοηθεια πολυ πιο κουραστικο ειναι να εξαντλησε ψιχολογικα παρα σωματικα και οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει δουλειες με σωματικη κουραση, αλλα για μενα προσωπικα η ψυχικη δεν συγκρινοταν με τιποτα
ενα μονο θα σ πω adria για τρεις μηνες ειχα κλειστες φωνητικες χορδες ημουν με φαρμακα, ο διευθυντης μ νομιζε οτι δουλευα στο εσπα, η συναδελφος εμπαινε καθε τρεις και λιγο στην ταξη και μ εκανε υποδειξεις, με εβαζαν να φυλαω αρκετες φορες 50 παιδια μεσα σε μια αιθουσα ή να κανω μαθηματα επιπλεον περαν τ διδακτικου μ ωραριου, και φυσικα καμια μα καμια ενημερωση απο τον διευθυντη που τον ενημερωνα εγω!!!!!! τα παιδια ουτα φωνηεντα δεν ηξεραν και ολα απο την αρχη να προσθεσω οτι ηταν ενα τμημα εξαιρετικα δυσκολο και ζωηρο απο ολες τις αποψεις