0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αλφαβητα φαση της υφυπουργου τι ωρα ειχε βγει?
πήγαινε στη σελίδα 73 στο ίδιο θέμα...
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:47:40 pmπήγαινε στη σελίδα 73 στο ίδιο θέμα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
δε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?
Για να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!
Παράθεση από: ΜΑΡΙΑΝΝΑ 1972 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 10:04:31 pmδε μας ακούει η υπουργός μας adria,μετράει κουκιά κι έχει ζόρια...γιατί, δούλεψε καμμιά φορά μακριά απο οικογένεια και περιμένοντας να πληρωθεί απο το εσπα? τεσπα, άσχετο, τι επαγγέλεται η αξιότιμη κατά τα άλλα υπουργός μας?Πολιτικός μηχανικός η μαντάμ...
Παράθεση από: katerina1988 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 09:59:38 pmΓια να πω την αλήθεια, δε σκέφτομαι τα λεφτά. Ας γίνω μόνιμη και μετά έχω να φωνάξω μπόλικα!Συμφωνώ και εγώ!!!!!Ας διοριστώ και ας παίρνω και 800!!!!!Στους καιρούς που ζούμε αυτά τα λεφτά είναι καλά!!!Άσε που από το τίποτα που έχω στο λογαριασμό μου προτιμώ τα 800!!!!!